Fotografering med brorsorna.

Idag har vi fotograferat till mamma's 40-årspresent. Hon önskar sig ett syskonfoto, så då ska hon väl få det då. Vi var iväg igår en vända och fick oss en riktig sightseeing över skogarna i Gustafs, eller roadtrip som Marcus kallar det. Vi skulle åka skogsvägarna upp till Dammsjön men åkte typ vilse och hamnade nästan där vi började från början, lyckat :) Bilderna från gårdagen blev inte bra i alla fall, så vi gav oss på ett till försök idag och lyckades nog ganska bra. Jag kan ju tyvärr inte visa bilderna eftersom att mamma inte ska få se dem innan hon fyller, men ett litet smakprov ska ni få såklart :) Trevligt faktiskt att man får tillfälle att umgås lite med bröderna också, även om det här mest var en påtryckning för mamma's present och inte något vi skulle ha gjort annars, det händer ju inte så ofta.Nyfunna bilder från Rhodos.

När jag lånade Kalle's minneskort till kameran idag hittade jag en massa bilder från Rhodos som jag inte har. Tänk vad härligt att bara kunna gå ute i bikini, eller i kortärmat utan att frysa häcken av sig.
En snabb teckning.


Denna bild har jag målat nu ikväll. Den gick ganska snabbt att göra, jag är sådär halvnöjd, men den får duga. Nu tror jag vi får besök snart så jag ska avsluta här. Hoppas ni har en bra lördagskväll :)

It's a fucking nightmare.

Jag orkar inte låtsas som att allt är bra. För det är det fan inte !


Sophia Bush - One tree hill


Jag har börjat måla av tjejerna i One tree hill. Denna skulle föreställa Sophia Bush (mer känd som Brooke Davis i Oth). Nästa blir nog Hilarie Burton (Peyton Sawyer i Oth).

Det är så skönt nu när jag är hos mor & far och kan låna deras scanner ! Det är lite lättare att visa er bilderna då. Och att bara kunna lägga in den i scannern och trycka på en knapp och sen är det klart är ju hur skönt som helst. I stället för att stå med kameran och försöka få till en bra bild :)

Nu ska jag nog börja med nästa bild, som sagt Hilarie :)

Old paintings.

När jag ritade och målade förut, blev det alltid bilder efter mina känslor. I varje bild fanns det en känsla med, mina känslor. När jag tittar tillbaka i pärmen ser jag att under en period var det mycket mörka bilder, bilder som jag kommer ihåg precis varenda känsla till när jag tänker tillbaka. Jag minns precis vad jag kände, klumpen i halsen, stenen i hjärtat som inte ville lätta. Mitt hjärta var i tusen bitar - ungefär som det känns nu.
Favoriter i repris.Dessa är mina tre målade favoriter hittills i år. Vilken gillar ni mest ? :)

På återbesök.


Akvarell och svart tusch.
♦ Av: Mig.

(Åter igen har jag målat av en bild från henriettas blogg. Det syns verkligen att jag har utvecklats från förra bilden eller hur ? Jag använder helt andra metoder nu. Man hittar nya tricks för varje teckning skulle man kunna säga. Här nedanför kan ni se den gamla bilden jag målade.)


Back in old tracks.Akvarell och svart tusch.
Av: Mig.

(Jag har äntligen kommit igång med målningen igen. Det blev ett uppehåll där ett tag, då jag inte orkade göra varken det eller något annat. Det är roligt att öppna pärmen med bilder och se att den fylls på och att man utvecklas och blir bättre för varje teckning. Vad tycker ni om denna bild ?)

Have you ever lose your heart ?


♦ Akvarell och svart tusch.
♦ Av: mig.

(Jag är riktigt, riktigt nöjd med denna bild. Jag har hållt på länge med den eftersom jag varit så omotiverad den senaste tiden, men den blev riktigt bra till slut. Eller vad tycker ni ? Det vore helt underbart att kunna försörja sig på sånt som man verkligen älskar att göra. Jag slappnar av när jag målar. Alla problem och alla tankar bara försvinner. Det är som terapi. Men jag har svårt att tänka mig att jag skulle kunna leva på min målning. Någon gång kanske, vem vet...)

RSS 2.0