Måste man ha en rubrik ?

Idag har jag varit duktig och tagit tag i saker och ting. Cyklade ner till arbetsförmedlingen det första jag gjorde när jag vaknade och skrev in mig igen, åkte hem och sökte lite jobb. Det finns inga jobb att söka här med min utbildning, de flesta jobben finns utanför Stockholm, men nu har jag i alla fall sökt. Då blir surpupporna på arbetsförmedlingen glada och nöjda oxå :) Mailade min handledare och bad om en tidigare tid för handlingsplan, har lite frågor ang praktik osv. Jag antar att de inte kommer att gå med på det, men fråga kan man ju i alla fall. Jag försöker att fundera ut vad det är jag vill göra, och det är inte så lätt när jag ända sen jag tog studenten har jobbat med samma sak. Hur ska man kunna veta när man aldrig provat ? Lite praktik kanske kan hjälpa mig att komma något steg närmare i alla fall. Har anmält mig till att sitta modell för blivande makeup-artister oxå och på så vis kanske jag får en liten tankeställare om det kan vara något för mig eller inte.

Nu på eftermiddagen har jag ägnat mig åt att rita färdigt min teckning på Allie & Noah, Dagboken ni vet :) Jag kan nog aldrig tröttna på den filmen, jag fullkomligt älskar den ! Och Rachel är ju så vacker i den filmen...


Gratis är gott.

Vi var på poolparty/skummparty på Lazur, som jag antar var ett av de största nattklubbarna i Sunny beach i alla fall, gratis dricka, tog ett dopp i poolen innan det var dags att rusa upp till Kung i baren som låg bakom Lazur, för att dricka champange. Katarina var nog lite tarv och slängde på sig kläderna, tog skorna i handen och kutade, klev i glas och där var den kvällen slut. Men de var i alla fall snälla och prackade på oss en varsin champange-flaska som vi drack på hotellet någon dag efter :) Vin och champange har en jävla bra effekt på oss ! Glada och tokiga :)





Hej tomte-gubbar slår i glasen.

Det tog några dagar innan vi faktiskt drack våra första riktiga drinkar. Vi hade sett fram emot paraplyer, men av någon konstig anledning tyckte jag att det såg ut som tomte-gubbar i stället, men det gick ju bra det med. Drinkarna på hotellet var ingen höjdare, men de slank i i alla fall :)


A visit to Nessebar.

I Söndags tog vi en tripp till Nessebar, som är Sunny beach grannstad. Nessebar är mycket lugnare än Sunny beach och inte lika mycket folk överallt. Nessebar ger lite samma känsla som gamla stan i Stockholm. Hemskt fint är det där i alla fall.



Watch out.



Isn't she beautiful ?

Gjorde om en bild på Katarina igår, som är tagen på soffan på hotellet i Sunny beach, visst blev det en rätt häftig bild ? :)


This is our hotell.

Ungefär såhär såg det ut vid vårat hotell. Hotellet låg lite utanför, men det var jättefint. Hotellet var en rund byggnad med en pool mitt i, mysigt.






Solen skiner i Sverige.

Idag skiner solen lite här hemma i Sverige. Men, det går nog inte att ligga ute i solen och steka precis. Jag längtar tillbaka till Sunny beach. Slänger in lite bilder då och då, orkar inte skriva om hela resan.


Hemma från en helt underbar vecka i Sunny beach.

Jag vet knappt var jag ska börja, förutom att det är fucking freezing cold här hemma ! Vi har haft en helt underbar vecka, sol och stekande varmt varje dag. Vi har solat och badat, shoppat och druckit drinkar. Utelivet där skiljer sig ju ganska mycket från här hemma, det är helt galet. Folk som står på bardiskerna och shakar ass, stripstångar överallt och en positiv stämning bland folket. Shoppingen ska vi inte ens tala om, vi blev rädda för oss själva eftersom det fanns så mycket att handla ! Det har hänt så mycket den här veckan, om jag ska skriva om allt kommer det bli meterlångt, men i korta drag, vi har shakat våra ass på några barer som alla har varit grymma ! Vi var på poolparty/skummparty en dag, men det blev ganska kortvarigt. Efter vi hoppat i poolen var det gratis champange på krogen bakom och Katarina fick bråttom och tog skorna i handen och sprang, och klev i glas såklart. Det var ganska så groose, eftersom hon hade druckit så bara forssade blodet, jag tog min tröja och band runt, men sen kom det någon gubbe med bandage... En kille vi träffat tidigare under kvällen hjälpte oss hem, Katarina kunde inte gå och jag var för klen för att bära henne (tro mig, jag försökte faktiskt, men tappade henne ungefär lika snabbt igen, haha !), så det behövdes nog en karl för det jobbet. Annars har vi kommit hem runt 6 på morgonen varje morgon. Men herre gud så roligt vi har haft ! Skrattat en massa och bara flummat runt. En helt fantastisk och oförglömlig resa ! ♥


Nu bär det av !

Jag tror inte jag har fattat att dagen är kommen. Igår drömde jag att planet störtade på hemvägen. Alla överlevde. Jag var bara ledsen över att jag fått minnesförlust och inte kom ihåg alla de roliga saker vi gjort under resan... För er som inte vet det så åker jag och Katarina till Sunny beach idag. Planet går halv åtta ikväll så när vi kommer fram är det sent på kvällen. Precis som förra gången jag var där. När vi kom fram var det kolsvart ute, men varmt och skönt, vi kutade ner till havet det första vi gjorde och plaskade våra fötter. Förra gången jag var där hade jag nog en hel del negativa saker att säga om Sunny beach, det var första gången jag var utomlands och med höga förväntningar. Nu vet jag att Sunny beach inte är något paradis-ställe där havet är alldeles klarblått. Men jag älskar havet i Sunny beach, jag älskar vågorna. Bulgarien är inte precis känt för att ha någon vacker natur, rika hus och god mat. Men jag tyckte däremot att det var ganska fascinerande att se hur vissa människor lever, att alla inte har det lika bra som vi har här hemma i Sverige. Det pratas mycket om Bulgarien och just Sunny beach, många säger "åk inte dit, åk inte dit...". Det finns en del negativt att säga om Sunny beach (precis som allt annat), men det finns oxå en hel del positivt. Människorna är otrevliga säger vissa, under den veckan jag var där sist upplevde jag detta en gång då det blev missförstånd pga kommunikationen, de är inge vidare på engelska. Men som många andra säger, med ett leende kommer du långt, är du trevlig är de det oxå. Den här gången ska jag göra det bästa av den här veckan och sen kanske jag kan säga vad jag verkligen tycker om Sunny beach. Men jag är ganska så säker på att det kommer bli en suverän vecka ! Och för er som oroar er, jag och Katarina tar hand om varandra. Vi har gjort en överenskommelse om att aldrig gå ifrån varandra och att aldrig låta den andra gå ensam.


(Jag & Linda i Sunny beach 2007)

Always & forever.


Gissa vem ?

Ser ni vem det är ?
En ledtråd: hon driver en utav Svergies största bloggar.


Gissa vem ?

Ny kategori här i bloggen då - skissa & gissa. Har ägnat eftermiddagen åt att rita lite. Kan ni gissa vem det är ?
En ledtråd: hon driver en makeup-blogg och är med på mest besökta listan.




Not a good day, not a good week.

Idag hade jag ingen lust alls att ens gå ur sängen. Det finns ingen mening med att gå upp. Och bara fördriva dagarna med att göra ingenting. Dricker varm oboy ur min egen-tillverkade kopp och funderar på vad jag ska göra resten av dagen. Tvätta ? Städa ? Ja, det lät ju roande. Positiva Erica är på besök, eller inte...


Secret project.

Vad gör ni idag ? Alla mina vänner bor så fruktansvärt långt härifrån, så jag kan inte precis roa mig med att springa rakt över gatan och umgås med dem. Katarina kommer föroppningsvis och håller mig sällskap imorgon. Nu tänkte jag fördriva tiden med att rita lite (det var ett tag sen). Idag blir det ett litet hemligt projekt, eftersom teckningen ska ges bort, ni får självklart se lite senare.


Sunny beach 2009.

Sunny beach 2007 var något speciellt. Inte de bästa förutsättningarna precis då det inte blev riktigt som vi hade räknat med. Jag blev singel, Linda blev gravid innan vi skulle åka osv... Och att Sunny beach är ett party-ställe vet nog de allra flesta vid det här laget. Jag fick aldrig uppleva Sunny beach på riktigt, även om vi hade en helt fantastisk resa ändå.
På tisdag nästa vecka bär det av igen. Till Bulgarien och Sunny beach. Jag och Katarina var och bokade resa idag. Jag kommer nog ha resfeber. Men jag vet att vi kommer få det hur bra som helst. Sola & bada, i de där underbara vågorna, I love it ! Jag ska ha med mig min rosa madrass så jag kan ligga där och guppa på vågorna och bara njuta av livet. Jag kommer förstås att sakna min älskade baby här hemma ♥, hur mycket som helst ! En vecka utan honom. Det blir ovant och jag kommer nog säkerligen krama ihjäl honom när jag kommer hem. Men det är bra att sakna varandra ibland oxå. Då känner man verkligen hur mycket man tycker om varandra. Om man nu behöver det, jag vet ju det redan, att jag älskar honom. Jag behöver inte åka iväg en vecka för att inse det. Men det här blir ett roligt minne för oss att se tillbaka på sen, för vad som än händer så ska det bli en bra resa.



Två glada tjejer efter vi bokat resan.

Makeup-tips.

Från och med idag bloggar jag hos gratismakeup.se. Det är jag och ett par medlemmar till som ska driva bloggen och komma med tips och idéer på makeup, hudvårdprodukter osv.

Nu funderar jag bara på hur jag ska skilja bloggarna åt. Min egna blogg har ju den senaste tiden blivit något utav en makeup-blogg, vill ni ha ännu mer tips och idéer här eller vill ni bli medlemmar på gratismakeup.se och kunna läsa både mina och de två bloggerskornas tips och idéer ?

Btw med tanke på hur många läsare jag har haft idag så vore det roligt med lite kommentarer. Jag kan bara räkna ut en handfull som jag vet säkert läser min blogg, vilka är ni andra ? :)


Regnbågs-make.

Vad gör man inte när man har lite tråkigt ? Sminkar sig och mixtrar med alla nyinskaffade färger såklart. Det är ett bra tidsfördriv i alla fall ! Jag blev lite inspirerad av regnbågens alla färger. Det är mycket roligare att lägga makeup nu när man kan exprimentera lite.

Ja, roligare än såhär är jag tyvärr inte idag.



Rastlös.

Jag är så fruktansvärt rastlös ! Har suttit bänkad framför datorn hela dagen ungefär, orkar knappt gå ur stolen. Ingenting känns speciellt lockande idag. Jag har suttit ute på balkongen en liten stund och fixat naglarna, men inte ens solen kan få mig på bättre humör idag.


Ibland gör man fynd.

Jag hittade inga underkläder idag. Men däremot hittade jag en topp som jag gått och småkikat på ett tag, men det har aldrig blivit av att jag köpt den. Nu var den på rea och passade bra i storleken så då kunde jag bara inte låta bli. Den blir perfekt att ha på Sandra's avskedsfest på Lördag. Det är så typiskt att alltid när vi har hittat några som passar in bland oss tokstollar så försvinner de alltid och det blir bara jag och Katarina kvar. Men platsen för er kommer alltid att finnas kvar, no matter what ! ♥ Love you, girls.


Snart dags för en shoppingrunda.

Idag har jag varit duktig och cyklat till mamma. 2 mil, det tycker jag är ganska duktigt eller hur ? :)

Nu har jag gjort mig i ordning och snart ska jag ta en promenad till Kupolen och möta upp Lisa. Jag behöver verkligen nya underkläder så jag tror faktiskt (även fast jag försöker att snåla på allt nu) att jag ska unna mig det idag. Eftersom jag gått ner lite i vikt (bara för att jag har tränat, så ni behöver inte oroa er !) så är det mesta för stort runt om.

Nu ska jag ta in katterna från balkongen, det är ju så fint väder nu så jag har till och med hunnit sitta där ute och myst en stund. But now it's time to go.



Pyssel.

Katarina sitter fortfarande och pysslar med sina halsband, medans jag har gjort de första sidorna i min bok. De första sidorna pryds av ögon-makeup såklart, och vilka färger som framhäver olika ögonfärger osv. Längre än så kommer jag nog inte just idag eftersom jag inte ser något nöje i att sitta och leta i gamla tidningar. Jag har använt mig av internet och skrivare i stället, mycket bekvämare och så kan jag få det precis som jag vill i stället.


Dagens makeup.

Idag hade jag tänkt gå med pyjamas hela dagen, inte duscha, inte sminka mig, inte göra nånting helt enkelt. Men nu kommer Katarina snart hit och vi ska pyssla och greja. Jag hade lite svårt för att hålla mig från pysslandet, har kommit på lite nya idéer, så jag var tvungen att fördriva tiden till något annat innan hon kommer. Annars har jag ju pysslat färdigt allt innan hon kommer :) Så gissa vad jag gjorde för att fördriva tiden ? Sminkade mig såklart. Och det blev verkligen ingen vardagsmake-up idag, jag kände för att leka lite så jag drog fram alla ögonskuggor jag hade och valde ut tre stycken; gul/guld, rosa och lila. Jag hoppas att jag inte behöver ut på några större äventyr idag när jag är så översminkad för att vara en vardag :)

 


RSS 2.0