En dag kvar av året.



Idag har jag jobbat, och shoppat loss som fan innan jag började ! :) Tur jag hade presenkort, annars hade det blivit dyyyyyrt. Men nu gick det ganska smärtfritt :) Slog på stort och köpte i stort sett allt jag ville ha ! Så nu får vi se om det gör några underverk på min hy.
Kutade runt på Kupolen en stund efter jobbet för att leta efter smycken till imorgon, men ingen vidare framgång där inte. Det får bli något gammalt jag har här hemma. Lagom roligt. Får lägga mer fokus på hår och makeup i stället då.

Nu ska jag ta ett bad och fixa och dona lite inför imorgon :D

Shit happens...



Har du någon gång blivit förvånad över hur du själv reagerat i vissa situationer ? Det händer inte ofta, men någon gång ibland förvånar man sig själv.
Jobbet idag rullade på och det känns som att man får mer och mer koll på läget och kommer in i rutiner med rea-listor, kampanjer osv. Ända tills vi var bara två stycken kvar och det började hända grejer på eftermiddagen kändes det som att man hade bra koll på läget. Larmet gick när en tjej gick ut från butiken och jag sa åt henne att "det piper, vänd och kom tillbaka." Men hon började gå fortare och jag sprang ut från butiken och ropade åt henne att hon skulle komma tillbaka, men eftersom vi blivit tillsagda att aldrig springa efter valde jag att vända och gå in igen och vi ringde vakten. Jag var så fruktansvärt arg. Jag trodde inte jag kunde bli så arg ! Där märks det verkligen att jag har tuffat till mig lite under året. Ja, lilla Erica kan bli arg så hon kokar hon också ! Vakten kom in med en stor påse, med saker värda nästan 22.000 kr. Sjukt ! Jag förstår bara inte, har man inget samvete alls ?! Polisen kom och en massa uppgifter skulla tas, och så rolig var den kvällen på jobbet. Något jag måste lära mig är verkligen att skaka av mig sånna här saker. För det gick verkligen inte. Jag hade väldigt dålig fokus på kunder efter denna händelse och det var också irriterande. Men men, man lär sig något nytt varje dag !

Nu ska jag göra mig i ordning för sängen. Godnatt !

Dagens makeup.



Ska snart dra iväg till jobbet. Orkade inte fixa håret idag så det fick bli en inbakad fläta på ena sidan och en "knut" uppsatt med en blomma bak. Trivs verkligen inte i denna frisyr, det är alldeles för fint för mig. Men men, jag är lat och orkar inte göra något annat idag.

Idag ska jag shoppa lite på jobbet, men det är så mycket jag behöver så jag vet inte riktigt vad jag ska prioritera att köpa. Allt ? Hälften ? Ja, inte vet jag. Hudvård är prio 1 nu i alla fall ! Lite nytt smink till nyår vore inte helt fel heller. Känner för att klä upp mig ordentligt för en gångs skull.
Ikväll blir det shopping med tjejerna efter jobbet också :D Det är behövligt. Hinner ju fan aldrig umgås längre, men efter nyår så lugnar det ner sig med jobb så då blir det andra bullar ;P

Nej nu ska jag åka ! Ciao.

Ett steg närmare slutet av året.



Då var ännu en arbetsdag avklarad då. Ett steg närmare slutet av året. Det här året har gått så otroligt fort ! Och det har hänt så mycket.

Ska snart åka iväg och äta pizza med familjen och fira pappa som fyller år idag ! :) Alltid lika trevligt när familjen är samlad ♥

Måndag och ny vecka.



Då tar vi nya tag och kör på en vecka till då ! Ska snart dra iväg till jobbet och sen jobbar jag varje dag fram till nyår.

Nu gnäller katterna här hemma igen. Ibland vet man inte om de busar eller om de verkligen bråkar. Evina jamar och gnäller precis som om Thea gör illa henne och Thea försöker tvätta och brotta ner den stackarn ;P

Nej nu ska jag åka så jag hinner in och handla lite först ! Ha en bra dag.

Juldagen.



Igår blev det fest, precis som för många andra :) Ganska rolig kväll ! Idag har man varit lika seg som man förtjänar, men men...
Imorgon jobb igen ända fram till nyår ! Men nog ska jag nog lyckas klämma in lite shopping såhär i mellandagarna också. Jag har ju fått presentkort som måste spenderas ! :)

Nu ska jag krypa ner i sängen och titta på film !

Då var den dagen slut...



Jaha, då var den dagen slut. Ätit frukost hos Kalle's pappa och haft det trevligt med dom och barnen. Ätit julmat hos mamma & pappa tillsammans med min familj. Öppnat julklappar och fått massa trevliga saker ! :) Fick världens finaste bok av Kalle ♥ Sånt som jag uppskattar och blir väldigt glad över, personliga saker.
Nu ska jag greja lite här hemma, har fått så mycket fint som ska upp i lägenheten nu !

Julaftonsmorgon.



Ska snart åka till Kalles pappa och äta julfrukost. Har inte orkat göra mig i ordning så mycket nu på morgonen, fick bli en bas, fransmarkering, rouge och hallonrött läppglans. Inte ens någon mascara. Det får vänta till senare eftersom jag tänkt göra en riktig ögonmakeup :)

När vi kommer hem ska jag fixa det sista med julklapparna och sen göra mig i ordning och sen bär det av ut till Gustafs !

Jul ?


(bild från förra årets julafton)

Då var julen slut för i år, eller ? Det var sista kommentaren innan vi lämnade butiken ikväll. Och ja, det känns faktiskt så. Stressen är över och julkänslan har fortfarande inte infunnit sig. Det har inte granen heller för den delen. I år är första gången i mitt 24-åriga liv som jag inte har en julgran. Noll julkänsla. Jag älskar julen och det brukar vara den högtiden jag uppskattar mest på året. Men i år känns dagen innan som vilken dag som helst. Fy fan vad tråkigt !
Jag kan glädja mig åt att jag nu har tre dagars ledigt i alla fall, vilket är väldigt välbehövligt. Även om det är otroligt roligt att jobba den här tiden så blir man tom i huvudet till slut och går på sparlåga och så fort det lugnar ner sig känner man sig helt lost. Men det roligaste med jobbet nu är att jag verkligen känner att jag lär mig nya saker hela tiden och att jag utvecklas ! Det är något som jag prioriterar högt, för den dagen jag känner att det tar stopp så tröttnar jag. Jag vill att det ska hända saker hela tiden och jag vill se att jag blir bättre hela tiden på det jag gör. Konstigt kanske vissa tycker, det borde väl vara skönt att "kunna allt". Men jag tror aldrig att man kan kunna allt :) Och jag är inte sån som bara kör på och jobbar på, jag vill hela tiden jobba mot det bättre.
Men nog om det, nu skenade det här inlägget iväg på tok för långt :)
Hur som helst, imorgon är det julafton. Då åker vi till Kalle's pappa på morgonen och äter frukost, och sen på eftermiddagen åker vi ut till Gustafs. Det blir nog en ganska lugn och skön dag utan stress, och jag får tid att göra mig i ordning i lugn och ro. I år känner jag för att klä upp mig riktigt och köra någon riktigt fin julmake ! :) Vi får se vad det blir.

Nu ska jag göra...något ! :) Finns det något kvar att göra inför imorgon kanske (?)

One shoot...



Makeup, hår & styling: Jag
Foto: Mats Lundberg

Mats var ju med vid förra plåtningen också och lånade ut sina blixtar, snäll som han är :) Så några bilder fick han plåta också. Varav denna var en av dom. Nöjd ! :D

Nu väntar sängen, natti natti !

Lancome concealer.



Idag fick Lancomes concealer följa med mig hem från jobbet.
Jag har velat ha den lääääänge, men har inte prioriterat att köpa den. Idag tänkte jag köpa en ny foundation, men bestämde mig i stället för att ta concealern :) Foundation har man ju flera stycken här hemma, men ingen som är i rätt färg. Men då får man blanda :) Det funkar ju lika bra det !

Black lips.


Makeup, hår & styling: Jag
Foto: Matilda Fernholm

Här är en bild från senaste plåtningen som har en självklar plats i min portfolio ! Jag är supernöjd med hela plåtningen och det finns många fina bilder att ta ifrån. Men vissa bilder fastnar man lite mer för helt enkelt. Denna är en av dem ! :)
Mer kommer senare. Nu väntar sängen. Upp och jobba imorgon.


Fredag.



Jaha, då var det helg igen då. Inte för att det känns som det när man ska jobba hela helgen. Känns som vilken dag i veckan som helst. Men i helgen ska jag försöka få lite ordning på alla julklappar osv. Måste ju börja i nån ände. Det är ju fan inte långt kvar till jul ! Stress, stress, stress... Och noll julklänsla ! Julmusiken spelas på hög nivå i butiken (jag kommer spy på julmusik efter detta år), folk är in och handlar tonnvis med julklappar, jag slår in... But still, ingen julkänsla ! Jag har inte hunnit få in julgranen heller, frågan är om jag överhuvudtaget kommer få in den i år. Vad glad jag skulle bli om jag kom hem från jobbet en dag och den bara stod där i vardagsrummet ! Fast jag ska vara med och klä den såklart ;)

Nu ska jag göra mig i ordning och dra iväg till jobbet. Ha en bra dag !

Plåtning igår.



Igår hade vi plåtning. Och denna gång så glömde jag inte bort att ta lite egna bilder :D Alltid roligt med lite "behind-the-scenes-bilder"...
Väntar med spänning på bilderna ! :D

I'm blonde...



Shit vad det har varit mycket att göra de senaste dagarna. Minns inte när jag senast satt och bara gjorde det jag känner för. Men nu har jag vant mig vid att aldrig vara helt ledig, så nu blir jag fruktansvärt rastlös när det väl händer.
Hur som helst, som ni ser så har jag färgat tillbaka håret till blondt ! Känns bra :) Blondinen lär då aldrig gå ur mig har jag en känsla av. Men jag har ju alltid varit blond också, förutom när jag fått något ryck och färgat det rött eller brunt. Men jag brukar alltid färga tillbaka det ganska så snabbt. Nu får vi se hur länge jag kan hålla mig till nästa gång. Jag har kommit på att jag gillar sånna förändringar, haha. Lite farligt eftersom det sliter på håret. Men nej, nu ska jag låta det vara ett bra tag !

Imorgon är det jobb som gäller igen. Långt pass imorgon. Mer än 9 timmar. Idag blev det strax över 8,5. Jag är sjukt trött i kroppen. Man blir trött i fötterna och ryggen av att stå en hel dag. Och börja inte ens prata om skor, det spelar ingen roll vilka skor man har, att stå på typ ett och samma ställe i flera timmar i sträck är jobbigt hur bra skor man än har ! Men skit i det, roligt är det på jobbet iaf :)

My rose.



Här är låten som spelas flitit här hemma just nu ! Jag älskar den mer och mer för varje gång jag lyssnar på den. Hon som sjunger är från Gustafs (därifrån jag är uppväxt) och har gjort hårförlängningarna som jag hade förut.
Ida är otroligt duktig ! Musikvideon är grym den också. Också inspelad i Gustafs.
Jag väntar med spänning på en skiva från denna tjej. Hon kommer absolut få en del på min spotify-lista så fort hon kommer ut där :D

Tony & guy silverschampoo.

Idag fick tony & guy's silverschampoo följa med mig hem från jobbet ! Så kan ni kanske lista ut vad jag tillbringar min tid till nu ? :) Ni som känner mig kanske kan gissa ?
Jaja, ni får se imorgon :D


Svårt att hitta på rubriker ?



Är det bara jag som har otroligt svårt att hitta på rubriker till mina inlägg ? Jobbigt läge :)
Hur som helst, jobbet har flytit på bra idag med. Lite ont i halsen bara, knaprat i mig massor med halstabletter. Sådär lagom roligt när man står med en stor tablett i munnen och det kommer en kund som behöver hjälp, halstabletten tar upp halva käften så det knappt går att prata utan i stället får man stoppa in den i kinden och hamstra där, haha ! :) Men det går ju det med.

Har haft en mysig kväll med Sandra. Kollat på ett ovanligt spännande avsnitt av One tree hill. Lite halvkasst slut måste jag ju ändå säga... Men men, den som väntar på nå gott...väntar till nästa vecka ;P

Nu ska jag hänga tvätt och plocka undan lite av mitt skrot som jag slänger ifrån mig överallt och sen kasta mig i sängen.

Dagens makeup - it's over now, don't cry...



Nu är jag frisk ! Eller ja, lite hostig och förkyld bara. Men inge feber eller hvuudvärk, skönt ! Nu ska jag snart åka till jobbet ! Roligt, roligt :D
Dagens makeup består av endast eyeliner och mascara på ögonen. Sen en bas, rouge och läppglans såklart :)

Föresten, gå in på facebook och sök på Ida Brithell och lyssna på hennes senaste låt - My rose ! Grymt bra musikvideo och otroligt duktig tjej från Gustafs som har skrivit och sjunger låten. Jag kan inte sluta lyssna på den :)

Biopur.



Jag har nog testat det mesta i hudvårdsväg nu. Fråga mina närmaste vänner, de vet. Jag har fortfarande inte hittat något som ger bukt med min hy. Men det finns ett märke som jag inte provat än - Biotherm. Har läst på lite och deras serie Biopur verkar väldigt bra. Skulle vilja ha nästan hela serien, utom den vita tuben. Ska jag prova nu så ska jag ge det en riktig chans och bara köra på ett märke ! Men billigt är det ju inte med dessa produkter. Så ni som inte vet vad ni ska ge mig i julklapp, här har ni ett tips - presentkort på Kicks. Men alla säger alltid "det är väl inge roligt !". Jo, för mig är det det ! För jag handlar otroligt mycket smink. Vad kan då vara bättre än ett presentkort ?

Äntligen...



Det är någon konstig sjuka som går nu verkar det som. Feber och mår skitkasst ena dagen, för att i nästa stund känna sig någorlunda pigg igen. Men idag känner jag mig pigg & glad i alla fall. Imorgon blir det jobb igen ! Äntligen ! :) Jag hatar att vara hemma ! Jag kanske har vant mig vid att typ alltid jobba nu ? Eftersom jag blir sjukt uttråkad av att bara vara hemma. Klagade till Kalle redan igår förmiddag och han sa "men herre gud, du har ju inte ens varit hemma en dag än !". Men det räcker för att få mig uttråkad tydligen. "Gör det du alltid gjorde förut; måla, rita, pyssla..." säger han. Men jag kommer faktiskt knappt ihåg hur man gör, tragiskt men sant. Men idag ska jag nog försöka pyssla lite. Vi får se hur det går.

Men nu plingade det på dörren och in kom ett paket från posten, så nu har jag att göra ett litet tag i alla fall :)

Max...


Makeup: Jag
Foto: Mats Lundberg

En bild från senaste plåtningen med Alex & Max. Har ju lagt in en del bilder på Alex, men denna är den första på Max. Men det kommer fler ! Bara Mats skickat dem till mig. Har två favoriter som jag inte fått än som ska in i portfolion, eller i alla fall en av dem.

In sickness...



Nej, det blev inget jobb idag. Kände mig hängig igår kväll och gick och la mig kvart över sju, beslutade mig för att sjukanmäla mig idag. Och tur var väl det eftersom jag varit vaken i natt med sprängande huvudvärk och frysit och varit varm om vartannat. Lika är det fortfarande, så blir nog hemma imorgon med. Bättre att vara hemma nu och bli riktigt frisk än att jag ska bli sjuk när det börjar närma sig jul, för det får ju bara inte hända. Kommer vara mycket på jobbet då, så det är näst intill förbjudet att bli sjuk den tiden. Så idag ska jag vila, vila, vila och kanske fixa med lite julklappar här hemma om jag orkar.

After work...



Det tog tid att ta sig till jobbet idag. Det var skithalt ute och det hade hänt någon olycka efter stora vägen vid Falun (borde jag väl kanske inte skriva här för nu kommer folk tjata ihjäl sig om att jag ska köra försiktigt eller kanske till och med åka buss). Hur som helst så var det någon bil som sladdat av vägen, men jag har en känsla av att det var lite självförvållat också... Karlar och sladda på vintern vettni ;P Blev stånde där ett tag och fick ringa en rad samtal för att få tag på telefonnr till butiken som jag inte hunnit lägga in i mobilen än, men jag fick inte tag på någon som kunde kolla det åt mig. Men det spelade ingen roll eftersom Azra som skulle öppna också satt fast i trafiken. Men vi hann dit i tid i alla fall som tur var ! Det kostar ju sjukt mycket pengar om inte butiken är öppen i tid... Lite press där ;P
Har varit en väldigt lugn dag på jobbet idag, så jag är nog ganska tacksam över att det är söndag idag och butiken bara är öppen 4 timmar.

Jag har ont i huvudet och halsen. Har jag tid att bli sjuk nu innan jul ? Knappast ! Hur ska detta gå ? Det blir tidig sänggång ikväll. Imorgon väntar jobb på skolan igen. Ja, jag jobbar häcken av mig... Funderar starkt på att tvätta av mig sminket och krypa ner i säng och titta på film redan nu. Ja, så får det nog bli !

Dagens makeup - sunday.



Ska snart dra iväg till jobbet ! 4-timmars pass idag så det kommer nog gå snabbt. Hinner inte slänga in någon bild på makeupen i helhet nu, men kanske blir en ikväll. Vi får se.
Skönt med sovmorgon var det idag i alla fall. Drömt konstiga saker i natt igen, men i natt var första natten på ett tag som jag inte vaknat flera gånger. Vaknade dock av att det plingade på dörren, men jag vet inte om jag drömde kanske. Hoppas det ! För vem fan ringer på någons dörr mitt i natten ?

Nej, nu ska jag göra mig i ordning och åka till jobbet. Ta bort allt hår på kläderna så det inte ser ut som jag satt mig på katten idag igen ;)

Time for bed.


Makeup: Jag
Foto: Mats Lundberg

Nu är det dags för sängen. Tidig sänggång idag tydligen, skönt ! Jag har sovit så dåligt de senaste nätterna och vaknat typ en gång i timmen och bara drömt massa konstigheter. Men nej, nu väntar sängen. Tänkte bara visa er en bild från förra plåtningen med Alex & Max som modeller :) Söta eller hur ?


Dagens makeup - work in weekends.



Idag är det lördag, men det känns knappast som det. Har jobbat hela dagen. Men det är roligt i alla fall, så det är ju bra :)
Jobb imorgon med. Får hoppas det blir lite flyt och att folk är ute på julklappsjakt då med :)

Ikväll blir det en lugn kväll med god mat och förhoppningsvis någon bra film ! Kanke lite julpyssel om min gamla kropp orkar med det ;)

Dagen i kort...



Dagen har gått jättefort ! Trots att jag har jobbat hela dagen. Det har flytit på hela dagen och sånna dagar är det ju så roligt att jobba :)
Maria gjorde sig ett besök in i butiken också. Jag har inte ens hunnit tänka tanken på att jag skulle kunna träffa henne där, det har ju gått så fort allting. Maria var modell på en fotografering när jag gick min utbildning och efter det så började hon sitta modell åt mig, hon var även modell åt mig på min slutfotografering och jag har inte träffat henne sen dess och det var i april. Riktigt roligt att se henne igen i alla fall. Hon har tydligen börjat jobba på Mq oxå, och det ligger ju i samma galleria som jag jobbar i, så nu får man kanske lunchsällskap ibland :)

Jag är sjukt trött efter den här dagen. Men har sovit jättedåligt i natt också. Var på julbord med jobbet igår kväll, så det blev lite sent och sen var man som en isbit när man kom hem. Jag frös i morse till och med, så Kalle fick stoppa om mig med överkastet innan han åkte till skolan ♥ Sånt är så mysigt, när någon tar hand om en :D

Nu ska jag faktiskt pallra mig i säng. Imorgon väntar jobb på skolan igen, sen är det Kicks som gäller i helgen. Det kommer bli ett hårt december ! Men det ska nog gå, skamm den som ger sig :)

Dagens makeup - glitter purple.




Idag börjar jag på schema på Kicks. Så nu kommer det förhoppningsvis hända lite mer i bloggen oxå :) Inspirationen har ju varit näst in till död den senaste tiden. Men jobbet kommer nog väcka det till liv igen.

Idag kör jag på en lila makeup, med lite sotat i ytterkanten och under ögat. Även lite lila glitter (som knappt kommer fram på bilden) har jag petat dit under ögat.

Nu måste jag skynda mig och packa alla saker och dra iväg. Ha en bra dag !

RSS 2.0