Dagens look - valborg.



Sista april idag då. Vad ska ni göra ?
Min mobil är störd (roligt när man nyss köpt en ny). Verkar inte funka att skicka sms osv, med andra ord kan man knappt få tag på folk...

Nu ska jag äta och plocka undan lite här hemma. Ha en bra valborg !

Today has been a good day....



Färgade håret igår och som sagt lyser det röda igenom. Men det är helt ok ändå :) Lite brunrött helt enkelt, det kan jag nog leva med ett tag !
Idag har varit en bra och rolig dag på jobbet. Inga varor denna vecka och vi kunde fokusera på allt annat som behövs göras, skönt ! Motivationen ligger på topp för tillfället :) 2 dagar kvar, sen ledig helg. Då har man avverkat 2 veckor utan ledigt så nu ska det bli riktigt skönt att få vara ledig i helgen.

Men nu väntar sängen, upp i tid imorgon ! Godnatt.
Jag har föresten fått översättningen till min tatuering nu :D Dax att boka tid ! Wiiho :)

Dagens look - Watch me move when I lose



Vad skönt med vardag igen. Påsken har inte varit rolig alls ! För alla er som varit hemma och njutit av ledigheten och tryckt i er godis och god påskmat kan jag tänka mig att det har varit härliga dagar i solen. Men för oss andra människor som jobbat hela påsken, inte lika trevligt. Men nu är det vardag och det rullar på som vanligt igen, skönt !

Idag har jag färgat håret. Ville ha bort det röda för att kunna matcha med alla fina, fräscha färger som kommer nu till sommaren. Men det röda lyser fortfarande igenom lite grann. Så nu får vi se hur jag gör. Gaaah, jag borde låta håret vila ! Men det är svårt när man inte är nöjd.

Nu ska jag tvätta bort sminket och sen gosa ner mig i soffan. Ha en fortsatt bra kväll :)

2011-04-25 ♥


Missin' my blonde hair.



Jaha, då var vi där igen då. Jag saknar mitt blonda hår. Nu är det sommarvärme ute och vad är snyggare än den där fräscha lätta makeupen med läppglans och rouge i persiko-färger. Det passar ju inte riktigt till mitt röda hår. Nästa gång det blir hårfärgning blir det tillbax med det blonda !


Dagens look - I don't wanna go but I must keep movin' ahead.



Ska snart dra iväg till jobbet ! Och tacka fan för det, så jag får något annat att tänka på. Jobbar bara 4 timmar idag, får se vad som händer efter det. En långpromenad med lurarna i öronen kanske. Behöver rensa tankarna & få vara ifred. Ha en bra dag !

2011-04-21



Work work work.... Just nu bor jag på jobbet. Men det har varit mycket bra dagar denna vecka. Jag är otroligt peppad :D Så roligt ! Men jag hinner inte med så mycket annat än jobbet nu, men jag prioriterar :). Däremot är jag trött. Jag vet inte vad det beror på, borde man inte bli piggare nu när solen skiner och det är vår ? Men luften på jobbet är så dålig, varmt och torrt och så dricker man dåligt. Det bidrar nog lite till att man inte alltid är på topp. Men jag försöker i alla fall att bättra mig i matvanor och att dricka mer.

Nu väntar jag med spänning på översättningen till min tatuering ! Nu kliar det i fingrarna... En evig väntan ;) Hoppas jag inte behöver vänta allt för länge till.

Nu ska jag laga lite mat. Ciao !


Dagens look - friday and weekend.



Jaha, då var det helg då. Ledig helg ! Ska bli ganska skönt. Jag har inget planerat och ska bara ta det lugnt och göra det jag känner för. Gårdagens lediga dag var fantastisk, satt hemma hos mamma och solade och bara tog det lugnt i flera timmar och sen åkte jag hem en vända och sen bar det av till Lisa för att laga mat. Väldigt trevligt :)
Dagens arbetsdag har gått väldigt fort. Har organiserat och städat lite i hyllorna och då känner man att det händer något och då bara springer tiden förbi.

Nu har jag bestämt mig för att tatuera mig. Jag har velat göra det i flera år men inte vetat vart eller vad. Jag har varit petig med att det ska vara något som känns 100 % rätt, och nu har jag äntligen kommit på vad det ska bli. Jag och Lisa ska nog gå och göra tillsammans eftersom hon oxå var sugen på att tatuera sig igen :) Jag behöver bara någon som kan översätta svenska till latin. Vart får man tag på någon sådan ?!

She likes to play...


Playing with colours part two.


Playing with colours.


Dagens look - enoying.



Dagens make fick bli en lätt ögonmakeup med enbart eyeliner & mascara. Och sen röda läppar, som jag tog bort direkt jag kom till jobbet. Tråkig jag är då. Men jag trivdes inte riktigt i så färgstarka läppar idag.

Nu har jag tagit en dusch, gjort hårinpackning och skrubbat kroppen, skönt ! Nu ska jag fixa naglarna också. Imorgon bitti blir det tidig morgon och Kanebo-kurs på jobbet. Typiskt att det ska vara den dagen jag egentligen är ledig, men det är valfritt och självklart väljer jag att vara med för att få lite mer kött på benen :)

För övrigt så är jag rätt less på det mesta nu. Trött på folk som bara utnyttjar en och hör av sig när de inte har något bättre för sig. Jag ska alltid fråga alla andra om de vill följa med på saker men det är då fan aldrig nån som gör detsamma. Vid sånna här tillfällen tackar jag gudarna för att jag har ett underbart jobb att fördriva tiden med !

Nej fixa naglar var det. Ciao !

Dagens look - where'd you go, i miss you so...



Idag var första gången på länge som jag hade helt utsläppt hår ! Tog mig tid i morse och lockade det lite så då kändes det mycket bättre än att ha det helt utsläppt. Har ni några förslag på bra stylingprodukter ?! Jag tycker håret blir så risigt efter hårspray osv som jag alltid måste ha för att få lockarna att hålla. Mitt hår har en förmåga att tynga ner sig efter bara en kort stund, så har ni några superknep så tas det tacksamt emot ! :) 

För övrigt så trivs jag ganska bra i min nya hårfärg :) Enda minuset är som sagt längden på håret, jag hatar det ! Men jag får göra det bästa av situationen och helt enkelt vänta tills det vuxit ut igen.

Gårdagens look - in a mood.



Igår blev det firande av lillabror som fyllde hela 20 år ! Det är nu man börjar inse att man faktiskt inte själv är 20 längre ;) Inledde kvällen med mat & tårta ute hos mamma & pappa i Gustafs, och sen hem till Marcus på fest. Någon slags överraskningsfest skulle det vara, alla var där när han kom hem. Vi var tvungna att åka hem och hämta lite grejer först så vi kom lite senare. Men reaktionen på överraskningen hade tydligen varit typ "hej"... Haha ! Trevlig & rolig kväll blev det i alla fall och nu ska jag snart dra iväg till jobbet. Pigg & gla´ ;) Pappa kommer och hämtar mig eftersom jag inte vill köra bil dagen efter. Jag har en princip på det, att hur lite eller mycket jag än dricker så kör jag inte bil dagen efter. Så då är det tur man har snälla föräldrar och morföräldrar som ställer upp och skjutsar ! ♥

Nu ska vi se om jag kan få i Thea lite mat. Annars får hon matas i sprutan när jag kommer hem. Men vore skönt om hon ville börja äta själv nu...

Dagens look - in a deeper red.



Färgade håret igen igår för att få det i en mörkare röd, så nu är jag nöjd. Bara löshåret som ska färgas, så jag slipper känna att jag måste ha håret uppsatt hela tiden :)

Ska snart åka iväg till veterinären med Thea. Och sen blir det mys med tjejerna ikväll.

Dagens lock - miss redhead.



Igår färgade jag håret. Färgen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, men det blev bättre än innan iaf (innan var det gult & fult). Jag hade nog hellre velat ha lite vinrött. Nu är det typ koppar-rött. Får se om det blir en till färgning för att få det lite mörkare sen, det visar sig. Men en sak har jag kommit på iaf och det är att det spelar ingen roll vilken hårfärg jag har, för jag hatar längden på håret ! Det är alldeles för kort och det får mig att vilja bosätta mig i toffs i flera månader :S Färga löshår kanske ?

2011-04-05



Nu är jag tillbaka efter en underbar helg med A-c. Så roligt att träffa henne igen. ♥

Idag har jag jobbat. Jobbar imorgon igen, sen är jag ledig torsdag & fredag. Då hoppas jag på fiiiiint väder !

Och jag är så sugen på att färga håret, igen. Men denna gång ska jag inte göra något spontant och ogenomtänkt. Men mitt hår är så "kort" nu så jag har bosatt mig i toffs, så det känns inte riktigt värt att slänga ut massa pengar på ett frisörbesök nu. Men vi får se när jag har bestämt mig.

RSS 2.0