Just playing.


Bullshit...



Jag har insett den senaste tiden att den enda du kan lita på är dig själv. Alla andra bara snackar skit bakom ryggen, skvallar om saker man talat om i förtroende. Visst, det gör väl alla ibland men då kan man stå för det också tycker jag. Det jag säger kan jag i alla fall stå för om någon skulle ifrågasätta mig. Det är skillnad på att snacka skit och att ha åsikter. Och jag är så trött på att vad man än säger så ska det vridas och vändas på och så låter det värre än vad det är. Man kan ju bara tänka sig den där leken man alltid lekte på dagis när man var liten, när man skulle sitta i en ring och viska något i örat på den som satt bredvid och sen skulle den viska vidare och när det hade gått runt skulle den sista säga ordet eller meningen som kom fram. Det var nästan aldrig samma ord eller mening som den som började sa. Förstår ni vad det är jag försöker säga ? Att folk bara snackar och snackar och sen går det vidare och till slut betyder de orden något helt annat än vad de egentligen gjorde från början.

Fina Surprise !


If you can't find it, make it...



Jag har länge (och med länge menar jag flera veckor) letat efter ett örhänge lika som på bilden ovan, men har inte hittat något som fallit mig i smaken så till slut tog jag saken i egna händer och gjorde ett eget :) Gjorde även ett med ett större hänge på med en örn, men det kändes inte riktigt som min stil.

Nu väntar sängen. Imorgon en efterlängtad tur ut till Holm igen och mysa med hästarna :) Det är terapi det. Man får både röra på sig, få frisk luft och rensa tankarna.

Ridtur på Holm.



Ikväll blev det en riktigt mysig tur ut till stallet, där vi först tog in Prise och tog en kortvända med henne så att vi får lära känna varandra lite bättre. Och Prise var så snäll idag :) Hon kom fram direkt i hagen och vi behövde inte "jaga" henne, och hon gosade på i stallet medans vi gjorde henne i ordning och sen var hon hur lugn som helst på ridturen :)
Sen tog vi ut Satin på en vända för att rida upp till banan för första gången. Riktigt mysig väg med fin utsikt :) Lite längre tur blev det idag alltså.

Nu hoppas jag att vi kommer iväg snart igen så det inte går allt för lång tid mellan gångerna på Prise :)

Äppelbo.



Jag & Kalle var ju till Äppelbo förra helgen och tittade på trollbröllopet. Det blev tyvärr inga bilder på trollen ;) Men lite bilder från dagen och kvällen blev det allt.

Man glömmer lätt hur det var...



Jag hade nästan glömt bort känslan av att rita. Att bara sitta och pillra med pennan och låta det utvecklas till vad man nu kommer på efter vägen. Jag har inte ritat på jättelänge. Inte riktigt i alla fall. Det kanske har blivit nån snabb bild lite då och då, men förut ritade jag varje dag. Det är säkert över ett år sedan sist. Nu kände jag att det var dags och tog fram papper och penna och satte mig i sovrummet. Slog på datorn och satte på lite lugn musik. Jag visste inte vad jag skulle rita, jag tänkte bara kludda lite för att få lite idéer. Men när jag satte mig i sängen fick jag lite inspiration av vårat blommiga täcke, så det började med en ros och sen blev det lite till därifrån.
Mamma ville att jag skulle rita ett motiv till henne till hennes tatuering. Har ritat några sen tidigare men har inte varit nöjd, men denna känner jag mig faktiskt till freds med ;) Så här har du mamma ! ♥

Last weekend ?



Igår var jag & K till Falun. Eftersom det inte blev nå Örebro så fick det bli lite shopping i stället :) Sen åkte vi och käkade och sen hem till Fredrik och hjälpte honom fixa i lägenheten lite... Bestämde oss för att åka hem och göra oss i ordning medans Fredrik fixade det sista och sen drog vi ner till s1 och tog några drinkar :) Blev en ganska lyckad kväll ändå. Spontant och oplanerat. Sånt är alltid trevligt. Troligtvis blev detta sista "festen" innan Fredrik drar. Nu börjar man inse hur tomt & tråkigt det kommer bli utan allihopa :(

En torsdag i solen.



Usch jag hatar verkligen dagarna efter man har varit ut. Man är bara trött & slö, orkar inte göra någonting knappt och kan inte köra bil eller ta sig någonstans, vilket innebär att man blir sittandes hemma i stället för att kanske dra iväg och göra något roligt.
Jag har tillbringat ett par timmar ute på uteplatsen tillsammans med katterna i alla fall :) Så glada de blev när de fick komma ut, men Evina fick gå in efter ett tag för hon kutade runt som en yr höna och trasslade in sig i allt bara, haha :)

Nu håller vi på och lagar mat och sen blir det mys i soffan. Imorgon väntar jobb igen. Sen ledig helg och en tripp till Örebro :D

Onsdagskväll.



Igår var det avskedsfest för Fredrik & Saman som snart ska flytta härifrån. Det kommer bli toooomt !
Hur som helst, en ganska lyckad kväll trots lite tråkigheter. Men det är sånt som händer. I det stora hela så var det en bra kväll. Sista festen med alla samlade troligtvis.

Härlig start på veckan.



Idag har varit en riktigt bra dag ! Snacka om vändning va ? :) Toppendag på jobbet med mycket att göra, det gillar vi. Sen kom K och åt lunch med mig på kina-restaurangen, mys :)
Och när jag slutade jobbet åkte vi och handlade massa picknick-grejer och mötte upp vänner och drog upp till sjön och hade det mysigt. Åkte inte därifrån förän vid halv tio, så det blev ett par timmar där uppe. Lite tjejsnack fick vi till när killarna drog iväg en vända oxå ;)
Sånna här dagar uppskattar jag. Bara hänga med nära & kära och bara umgås och ha det mysigt ! Sånt borde man göra oftare.

Första turen på två veckor.



Igår blev första ridturen på Satin på över 2 veckor. Åh vad skönt det var att få komma ut igen, i detta fina väder med gott sällskap ! Lisa följde med såklart och tyckte det var lika skönt som jag att få komma ut igen. Mycket prat blev det. Kändes skönt att få prata av sig lite med någon som förstår vad man menar.

Imorgon ska vi ut till farmor och äta, så då tänkte jag ta en tur efteråt också. Förhoppningsvis är det inte så mycket insekter så jag & Satin kan ge oss ut på en lite längre tur :) Det är ju så roligt nu när man kommit igång igen och kan springa på lite ;)

RSS 2.0