Who's gonna be there forever, well it ain't gonna be him.Då har man avverkat en till dag på jobbet då. Bara upp ur sängen, sminka sig, klista på ett leende och hoppas att dagen ska gå smärtfritt. På jobbet är väl enda stället jag kan slappna av utan att behöva tänka. Jag skulle så gärna vilja göra allt jag älskar att göra - åka till stallet, ta en mysig ridtur på Satin och bara vara. umgås med Linda & barnen och bara förundras över hur underbara de små liven är. Men jag orkar inte. Jag vill fan inte ens gå utanför lägenheten. Jag vill fan inte ens kliva ur sängen på morgonen. Ondast gör det väl när man börjar inse att de som står en närmast inte alls finns där när man mår dåligt, att inse att det helt enkelt är en storm man får rida ut ensam.

The only one you can trust is yourself.Idag är jag ledig. Enda lediga dagen på hela veckan. Och den ska spenderas ensam. Eftersom man tydligen inte har rätten att få vara ledsen eller nedstämd ibland utan att bara vara elak och dum, så är det väl lika bra att hålla sig ifrån alla andra människor så man slipper förstöra för dom. Många säger att den enda man kan lita på är sig själv och jag börjar inse att det faktiskt är sant. Ha en bra dag.

The view from our window.Den här utsikten hade vi från vårat fönster och balkong. Solen gick ner snabbt varje kväll, men någon bild hann man med att ta på solnedgången i alla fall. Varje dag när solen började på att gå ner så gick vi in och duschade i våran kalla och tröga dusch. Kalle svor ett par gånger över att det inte kom något vatten knappt. Man fick vara glad om man lyckades få in lite ljummet vatten och slapp duscha i iskallt. Efter att ha varit i solen hela dagen kändes det ungefär som att bada isvak ;) Men till slut lärde vi oss att om man satt ner och duschade kom det mer varmvatten :)
Jag längtade hem lite när vi var där, jag längtade efter svensk mat - vilket jag nästan alltid gör när jag är utomlands. Det blir så mycket lika mat man äter och inte så stor variation. Men jag skulle göra vad som helst för att få ligga på stranden i värmen igen ! Bara ligga och njuta av det fina vädret, bada i havet och ha det skönt. Vi såg faktiskt några krabbor och fiskar. Inte så populärt hos fröken Erica ! Den första krabban vi såg kröp precis bredvid mig i kanten på havet och såg ut som en luden klump med ben, det var en bäbiskrabba ;P. Den andra såg jag när en tjej gick runt och bar på den, och den var stor - tyckte jag. Kalle tyckte inte den var så stor men jag har aldrig sett en krabba förut och då är typ en 7 cm stor krabba stort ;) Tror ni jag vågade sitta och sola mig i havskanten nå mer efter det ? Knappast :)

Jaha, nu regnar det här hemma igen. Gud vilket trevligt väder vi har under den svenska sommaren ! Det är fan knappt så det är värt att kalla det sommar. Dags att börja kolla på en ny resa till efter jul !

Hemkommen från Mallorca.Då har man varit hemma i 2 dagar. Jag har inte orkat/hunnit uppdatera förän nu, då det har hänt en del här hemma så tankarna har varit på annat håll. Och är fortfarande på annat håll. Men vid sånna här tillfällen inser man hur mycket vissa människor betyder för en, och då vill man inget hellre än att visa det så att de ska förstå hur mycket man älskar dem. Vissa människor kliver in i ens liv och stannar där helt enkelt, för evigt. Oavsett om man träffas varje dag, varje vecka, varje månad eller om det går ett halvår emellan.
Under resan till Mallorca har några av dessa människor funnits med i mina tankar varje dag och jag har oroat mig över hur de mår och hur det går. Nu när jag har kommit hem har jag träffat dem och det känns så skönt att se att de är ok och det känns skönt att vara hemma och i alla fall finnas i närheten och stötta när det är tungt. För finns det något värre än att vara flera timmar bort och inte kan ta sig hem när någon man bryr sig om mår dåligt ?

Resan för övrigt var häääärlig ! Vi badade i havet och njöt i fulla drag av solen & värmen. Vi bodde på ett ganska litet ställe, inte på något stort turistställe. Vi hade havet precis utanför hotellet och kunde se det från balkongen. Riktigt fin utsikt. Inga större utflykter gjorde vi - vi åkte in till Palma (som är Mallorcas "huvudstad"). Ingen vidare shopping för mig direkt, det var mer en stor stad. Jag gillar marknader när jag åker utomlands. Men det var fint.
Satt och myste på stranden en kväll, tills det blev invasion av de lokala barnen som hade något liknande fotbollsträning typ mitt i natten ;P
Sista kvällen var vi ut och tog en drink på hotellbaren, som hade riktigt fin utsikt över havet, men också ganska äckliga drinkar. Eller min var äcklig i alla fall, så Kalle var snäll och bytte med mig så jag fick hans i stället ;)
Med andra ord, det vi har gjort är solat, badat och bara njutit av varandra och en härlig semester i solen !

Nu när jag är hemma är jag sjukt deprimerad och tycker bara att det mesta är allmänt tråkigt. Regnet öser ner, det finns ingenting att göra.... Men vad annat kan man vara när man har varit i värmen en vecka och kommer hem till denna trista svenska sommar ?

Spanien here we come !Imorgon åker vi till Spanien :) I natt går tåget strax efter kl 3.00 här ifrån Borlänge och sen går planet runt 7.30-tiden. Så om ett dygn sitter jag i solen :D Det känns jävligt bra måste jag säga, med tanke på att regnet öser ner här hemma nu. En vecka i solen. Med världens bästa ♥ Kan inte bli så mycket bättre.

Nu ska jag packa. Ha en bra vecka här hemma i "kylan", för inte fan är det varmt inte ;)

Lindesnäs.Igår åkte vi till Lindesnäs för att överraska mormor som fyllde år :) Och nog blev de överraskade allt. Erik var precis på väg ut och skulle skälla på "de dryga människor" som absolut skulle parkera just utanför deras husvagn, så det var ju lite roligt att se minen när vi klev ur bilen ;P
Vi tog med oss tårta så vi fikade lite och sen gick jag och Kalle runt och kikade lite. Satt lite nere på bryggan och badade fötterna. Vi ville inte bada eftersom vi nyss varit sjuka. Så första doppet för året får vänta lite till...

Peace & Love '11

Jag har inte uppdaterat på hundra år nu känns det som. Jag vet inte längre vad jag har denna bloggen till, men skit i det :) Är ju alltid roligt att kunna titta tillbaka på allt man har gjort under åren. Det har varit lite mycket den senaste tiden. Peace & love och sen blev jag sjuk direkt efter, men här kommer lite bilder från veckan iaf. Och jag har "snott" lite bilder från diverse personer som var med under veckan, hoppas det inte gör något ;)


RSS 2.0