Den stora på den lilla...



Har nyss kommit hem från en ridtur på Satin. Lisa var med som sällskap också. Gick så bra så, trots envisa flugor, men Satin var ovanligt lugn. Hon brukar bli lite nipprig av alla små insekter annars. Men man får väl springa ifrån dom ;)
Hoppas jag hinner ut en vända på söndag också, för sen är det Peace & love och då blir det inge köra bil på några dagar ;)

Nu ska jag ta en dusch och sen börja göra mig i ordning. Trevlig midsommar !



Älsklingen kom hem med 3 st blommor igår kväll som han hade plockat själv :) Då blir man glad ! Älskar dig. ♥

Torsdag ?



Jag vet knappt var det är för dag idag. Hur som helst så är jag ledig 4 dagar på raken nu, det händer typ aldrig ! Det blir mycket ledigt nu känns det som. Nästa vecka är det ju Peace & love ! Jobbar tills på onsdag, sen är jag ledig resten av veckan. Bra arbetskompisar jag har som ställer upp och jobbar va ? :)

Nu ska jag slänga ihop lite käk, sen ska jag dra iväg till Falun med flickorna och shoppa lite :D Det blir nog däremot inte så mycket shopping för min del, eftersom jag bokat tid för att fixa håret på söndag. Finns inte pengar till så mycket annat nu. Prioritera får man göra ;)

Ha en bra dag !

Dagens make - 110620


2011-06-20



Efter jobbet idag drog jag & Lisa iväg på vår första ridtur på varsin häst. Jag på Surprise och hon på Satin. Det gick ju sådär måste jag säga. Surprise kom in från hagen på en gång och allt gick bra till en början. Travade på och hon gick så fint så. Ända fram till uppförsbacken då hon fick fnatt och började skutta runt :P Bestämde oss för att vända om efter ett tag när hon inte lugnade ner sig. Hoppade av till sist efter hon hoppat & skuttat och försökt vända om, och där fick det bli en liten promenad tillbaka till stallet ;P
Satin var inte så nöjd hon heller med alla insekter som kryllade omkring dom. Att rida i sol är bara att konstatera att det näst intill är omöjligt.
När vi kom tillbaka till stallet stod Surprise så snällt så och låtsades som att hon betett sig som den lilla prinsessa hon såg ut som i stallet, haha :) Man kan ju inte göra annat än att skratta lite åt damen. Kela & mysa gillar hon ju i alla fall :)

In my new hair...



Jag var ju hos frissan för några dagar sen, men har inte hunnit visa någon bild än. Folk har ju tjatat livet ur mig, så här ser ni. Satt hos frissan till 1.00 på natten. Jag hade tid kl 22.00. Så tre timmar tog det att få ur de röda pigmenten. Nu är jag typ någon slags blandning mellan blond och ljusbrun beroende på vilket ljus man kollar i. Men jag älskar det !

Gullunge <3



Idag har jag fått äran att låna denna goa lilla varelse en stund :) Lekte lite på hennes rum och hon visade väl ungefär alla leksaker hon har ;) Men sen blev hon trött och ville sova i vagnen, så hon hann väl sova en liten stund innan mamma & pappa kom och hämtade henne. Hon slog upp ögonen när mamma skulle sätta in henne i bilstolen och sen fick hon syn på pappa och utbrast "johnny !" med ett stort leende på läpparna, gullungen ! :)

Efter jag hade varit barnvakt åkte jag & Lisa till stallet och Lisa vågade sig till och med på en galopp på Satin idag :) Nu längtar jag bara till nästa gång vi ska åka och tills vi kan rida varsin häst ! Det var nog väldigt bra att jag tog tag i ridningen igen efter att inte ha visat mig i stallet på 10 år. Jag mår så mycket bättre och känner mig mer lugn och harmonisk. Känner mig glad helt enkelt ! :)

Nu ska jag krypa ner i sängen. Imorgon blir det jobb igen !


Dagens makeup - orange.



Snart dags att åka iväg till jobbet då. Kör på en orange makeup idag. Orange är nog min sommarfärg ;) Älskar lite persikofärgade läppar och det kommer nog få hänga på hela sommaren.
Har sminkat Isabella (Rebeckas lillasyster) till balen. Hon ville ha en väldigt naturlig makeup, och jag fick inte till någon bra bild på sminket där, men förhoppningsvis blir det bilder sen när hon har frisyr & klänning på sig också som jag kanske kan fjäska till mig ;)

Nu ska jag göra mig i ordning för jobbet, och sen blir det stallet & frissan ikväll. Fullproppad dag helt enkelt !

Lördagsmys med bustrollet :)



Igår fick vi äran att tillbringa lite tid med gullungen Emira :) Åkte till Mellsta och tittade på djuren och lekte i lekparken. Men det var ju minst lika roligt att skjuta på Kalle fart på gungan ;) Lekte en stund och sen åkte vi hem och tittade på Emil i Lönneberga och myste i soffan innan det var dags att läsa bok och sova. Hon somnade så sött medans jag satt och smekte henne på armen så. Lite bortskämd ska man ju få bli när Erica är barnvakt i alla fall ;)

20110612



Igår blev det en ridtur på Satin. Eller rättare sagt Lisa fick rida eftersom det var sjukt mycket broms och vi inte ville stanna. Försökte springa ifrån dem men de följde ju med ändå de jävlarna ! Trots att vi sprayat både oss själva och Satin.
Men nu har Surprise fått skor igen så nästa gång kanske det blir en ridtur på en varsin häst och då kanske det blir lite lättare att springa ifrån ;)

Fredag, eller ?



Bloggen är typ död nu för tiden, jag vet. Den har sakta men säkert förvandlats till en makeup-blogg, som lika sakta men säkert kommer förvandlas till en "allt i allo-blogg". Tror jag i alla fall ;P

Har nyss kommit hem från jobbet. Och kommit på att det är fredag. Det känns lite konstigt, känns som att det nyss var helg. Tiden bara går och jag hinner inte riktigt med. Men jag njuter av tillvaron nu; sol & sommar, hästar & ridning, det är nog det som tar mest av min lediga tid nu. Jag har ägnat en hel del tid i stallet och försöker åka dit så ofta det bara går. Det är så fridfullt och jag känner mig så levande & lycklig när jag är där. Att stå och mocka och snacka skit med Lisa är typ bland det mysigaste som finns just nu, och lika mysigt är det såklart med ridturerna :) Imorgon bär det av igen ! :D

Om vi ska ta oss tillbaka till temat som denna blogg nu blivit förvandlad till då... Jobbet flyter på kanon och jag trivs som fisken i vattnet ! :) Vad mer kan jag säga ? Just nu är jag mer än tillfreds med livet helt enkelt. ♥

Helgen...



Min helg har varit ganska bra faktiskt :) Bra slut på veckan då jag & Katarina åt god mat, kollade på film och sen drog iväg till Falun och kikade lite på crusingen i torsdags. Sen på fredagen kom Katarina hit och hade tagit med sig jordgubbar, vindruvor och lite annat smått & gott. Satt ute i solen och myste ett par timmar innan vi bestämde oss för en spontan utgång, trots att jag skulle vara barnvakt och trots att jag skulle jobba dagen efter. Hade lovat Linda att passa Alexander & Anton en stund på kvällen, så jag gjorde mig i ordning där eftersom barnen ändå sov och sen mötte vi upp Sandra och drog iväg till parken och satt där ett tag. Det blev en lång cykeltur ner till stan sen på natten och vi kom väl ner runt ett-tiden kanske, men vi hade roligt efter vägen i alla fall :)

Nu ska jag äta frukost och fixa lite innan jag ska iväg till jobbet.

Dressyrtävling...



Idag har jag varit ledig ! Men det blev en tidig morgon ändå för att följa med Jessica till Insjön för att tävla dressyr med Surprise. Satin var med som resesällskap också. Så fick hjälpa henne att ta hand om hästarna lite grann. Lite svårare när man inte känner hästarna så bra, men Louise var med och hjälpte till också så vi kunde byta av varandra. Första gången jag ens varit och tittat på en tävling faktiskt, så det var ju roligt :)

Nu ska jag packa ihop lite grejer och dra hem till Katarina och käka & titta på film. Ledig imorgon oxå :) Får se om jag lyckas få med Lisa till stallet och rida Satin då ;)

Ha en bra kväll !

RSS 2.0