Dagens makeup - I see your true colours.I morse blev det lite stressigt till jobbet. Var så trött när klockan ringde, som alltid nu för tiden, suck. Men jag kände ändå för en lite färgglad makeup, så slängde ihop en snabb make med lila & blått.

Åkte direkt från jobbet och mötte upp Lisa och drog iväg till tatueraren, så nu är tatueringen helt klar ! Wiihoo :) Lisa gjorde en till idag och när man ser hennes kan jag ju inte förneka att man blir sugen på en till ;) Men det får vänta ett tag till i så fall.

Nu ska jag tvätta av sminket och kasta mig i soffan en stund innan det är dags för sängen. Ciao !

Gårdagen...Igår blev det en heldag med Alex. Klockan halv tio började vi med hår & smink och sen blev det plåtning, innan vi åkte iväg och åt och sen blev det fest på kvällen :) Riktigt roligt hade vi. Blev många fina bilder på plåtningen oxå, så de får ni väl se sen :)

Nu ska jag kasta mig i sängen. Jobb imorgon och sen fylla i tatueringen :D

Dagens makeup - 110524Jag tycker det är så fint med en enkel ögonmake och lite mer läppar ! Så det har jag kört på de senaste dagarna. Härligt dessutom att orangea (hur stavas det egentligen ?) toner är sommarens färg. I love it !

Idag har vi varit med katterna till djursjukhuset och de har fått vara där över dagen för att kastreras och id-märkas. Så nu är de alldeles vingliga och gröna i örat ;) Evina återhämtar sig nog snabbare än Thea. Evina har fått i sig lite mat och ligger nu och vilar i kattburen, medans Thea mest vinglar runt och funderar på vad hon ska göra. Sova eller vila verkar inte vara något alternativ :) Hoppas de återhämtar sig snabbt och blir som vanligt snart igen.

Jag däremot är trött, och ska nog vila lite nu !

110520Dagen blev inte direkt som jag hade hoppats på, men det hade jag väl egentligen inte riktigt förväntat mig heller. Men det var ju sol i alla fall, för ovanlighetens skull när jag är ledig :)

Nagelpyssel.Har suttit en stund nu på morgonen och försökt lära mig att göra mönster till naglarna i vatten. Fick in snitsen efter ett tag, men då orkade jag inte längre så det fick bli två naglar med mönster och resten i matchande färg.

Nu ska jag göra mig i ordning, packa och åka till Örebro ! :D

Pics from yesterday.Var ute och hälsade på hos farmor igår och passade på att hälsa på hästarna samtidigt :) Mys.

When the dreams come true, whats next ?Idag är nog ingen bra dag. Funderar mycket. Tänker mycket. När man har nått sina drömmar och känner sig nöjd, vad händer då ? Vad gör man då ? Jag har inte så stora drömmar. Jag vill bara ha ett jobb som jag trivs med (vilket jag har), vänner jag kan lita på och så småning om en familj och ett fint hus med en stor gård. Det är vad jag drömmer om. Jag drömmer inte om att tjäna mycket pengar och leva något lyxliv, jag nöjer mig mer än gärna med det vanliga "svensson-livet".

Alla säger att man måste flytta härifrån någon gång. Till något större. Till något bättre. Men jag är ingen storstadstjej. Jag hatar stora städer. Jag hatar ljudet av bilar, jag hatar lukten av avgaser, jag hatar trängseln på gatorna, jag hatar stressen. Jag vill kunna gå utanför dörren, andas frisk luft och känna livet i mig. Kunna lägga mig och sola ute på gräsmattan, ta en promenad i skogen. Känna lugnet.
Jag har svårt att tänka mig att det skulle vara någon skillnad, förutom dessa skillnader är allt same shit. Det kanske finns några fler krogar att välja på, lite fler affärer att shoppa i. Men varför skulle det göra mig lyckligare ? Människorna är i stort sett detsamma. Det finns av alla sorter; glada, ledsna, arga, själviska, envisa.... Ja, listan kan göras lång.

Jag drömmer helt enkelt inte om samma saker som många andra. Men ibland får man lov att prioritera och kompromissa. Livet handlar om att ge och ta. Men ibland kanske man försöker för mycket ?

Ni gav mig liv och jag lever för er.Nu har jag tagit av plasten från tatueringen och såhär ser den då ut. Den är inte helt färdig än utan behöver finjusteras lite. Man kan ju lätt se vilken sida jag har haft muskelryckningar på. Hon ville inte fylla i något mer där, utan beslutade oss för att låta muskeln vila och fylla på igen om ett par veckor i stället. Ni ser ju i början på meningen att svärtan inte är lika intensiv där. Känner även av att muskeln inte är riktigt som den ska idag. Nästa gång får Kalle ge mig massage innan den ska göras klar så kanske musklerna kan slappna av lite mer ;)

Ni gav mig liv och jag lever för er, betyder den ungefär. Till mamma & pappaJag älskar er !

Nummer 1 på "to do-listan"Då har man avklarat en av alla saker på min "to do-lista". Tatueringen. Det gjorde inte alls så ont som jag trodde. Lisa var ju så snäll och skrämde upp mig mer än nödvändigt innan, men det var inte alls så farligt. Tandläkarn är tusen gånger värre ! :D
Jag fick lite muskelryckningar så jag måste dit och fylla i igen om ett par veckor.
Det ska bli så spännande att se hur den ser ut sen när jag tagit av plasten :D
Ni får se sen när plasten är av och den läkt lite grann. Är i alla fall stolt över att jag äntligen har gjort den !
Nu ska drömmarna följas, varenda liten en av dom.

To do list.För att peppa mig själv och tvinga mig själv att ta tag i saker som jag velat göra en längre tid har jag gjort en lista över saker jag vill göra. Och ska göra. Två av sakerna är avklarade inom en snar framtid, en redan imorgon för då ska jag tatuera mig. Listan kommer med all säkerhet att fyllas på med tidens gång, men man kan inte börja springa förän man lärt sig gå. En sak i taget. Och jag vet att en sak av alla dessa punkter kommer göra mig gladare och få mig att må bättre. Förhoppningsvis kunna ge mig ett större lugn inombords. Jag längtar !

Dagens look - pink lips.Idag kände jag för lite vår, sommar & sol. Men det kände inte vädret för, det snöade när jag åkte till jobbet ! Livade upp det hela med rosa läppar, vilket hade sett mycket finare ut om det varit sommar. Men vad gör man inte för lite sommarkänsla.

Inte riktigt min vecka det här. Igår spräckte jag byxorna i röven (ett tecken på att den börjar bli för stor kanske ? haha ), och när jag sen kutade runt på Kupolen för att leta på ett par nya byxor så gick skorna sönder. Utan byxor, utan skor. Men det tar inte slut där. Idag när jag skulle gå från jobbet upptäckte jag att jag tappat bilnyckeln och fick lov att ringa pappa och be han komma med extranyckel. Lagom roligt att stå ute och frysa i detta väder. Men men, det kunde varit värre ! :)

En evig diskussion...

Tatuera sig, eller inte?

Som de allra flesta vet så ska jag tatuera mig på torsdag. Och det finns det ju såklart olika åsikter om. Jag har velat tatuera mig i flera år, men jag har väntat pga att jag varit väldigt noga med att välja ut något som jag vet att jag kan leva med resten av mitt liv. Det har tagit mig tid att hitta något som har känts helt rätt. Jag har inte vetat vad jag vill tatuera in eller var jag ska ha det. Men helt plötsligt så slog det mig och det kändes bara helt rätt.
”Men det är inte fint !”, säger många. Speciellt av dem i den lite äldre generationen. Vadå inte fint ? Jag tycker inte din gamla gula rutiga skjorta eller ditt permanentade hår är fint heller.  Men inte bryr jag mig i att du går runt och ser ut så. Alla är vi olika och har så rätt att vara. Hur vore det om alla var lika eller såg likadana ut ?
Vad har folk för rätt i att tala om för mig vad jag ska göra med min kropp ? Ni föräldrar uppfostrar era barn till att bli självständiga och starka individer som kan stå för sina åsikter och vågar följa sina drömmar. Säger ni inte emot er själva lite grann där ?
Jag är 25 år och är bara en av alla dessa människor som väljer att tatuera sig. Och alla argument mot detta är nästan skrattretande. ”Du kommer få svårare att få ett jobb”, bara för att jag råkar ha en liten tatuering (som jag dessutom kan täcka över om jag vill, men det hör inte till saken), gör jag ett sämre jobb då ? Blir jag en sämre mamma för att jag råkar ha en tatuering ?

Vad jag försöker säga här är att det är min egen kropp, och att ni föräldrar redan när barnen är små lär dem att ingen annan kan bestämma över din kropp. Det är bara din kropp, och det är du som bestämmer !
”Men tänk om du ångrar dig ?”, en tatuering är inget man bara gör utan att ha tänkt igenom det ordentligt först, i alla fall inte jag.
När min tatuering väl sitter där så kommer jag vara så nöjd över den och det finns inte en chans i världen att jag kommer att ångra den eftersom budskapet den ger är så betydelsefullt för mig.

Nej, jag tycker att alla ni som bara skriker rakt ut över dessa tatueringar ska ta er en tankeställare och fundera över vad som egentligen är så hemskt med att jag tatuerar in något som jag vill ha, på min kropp. Inte lider väl du av det ?


Dagens look - hot red.Idag orkade jag inte riktigt sminka mig, så det fick bli mascara bara på ögonen och för att liva upp det hela lite färg på läpparna. Får se hur länge det får sitta. Om jag känner mig själv rätt så lär det nog åka av ganska så snart.
Börjar klockan tolv, slutar klockan sex. Skönt att få komma tillbaka till jobbet efter helgen. Jag blir ganska så rastlös av att vara hemma...
Nu är det dags för frukost !

This is not the time or the place for broken hearted...Jag vet inte ens varför jag bloggar längre. Skriver inget vettigt och motivationen för temat på denna blogg (som den sakta men säkert förvandlats till) är som bortblåst. Att skriva om makeup osv känns inte längre lockande. Jag vet inte, men det känns som att det finns så mycket mer i livet som är viktigare. Jag vet inte längre vad jag gör, ibland känns det som att jag håller på att tappa mig själv och allt det som jag brinner för och står för. Jag vet inte längre vilka som är mina vänner och vilka jag kan lita på och inte. Allt är bara en enda röra. Och hela tiden så försöker jag hitta rätt väg, men det känns som att vägen kommer att vara krokig den här gången av flera orsaker. Bland annat så nöjer jag mig inte längre med det näst bästa, jag vill ha det bästa. Jag vet vad jag vill och vad jag har för mål i livet. Det svåra är bara att nå dit och att vara nöjd under vägen. Det är flera saker som jag verkligen vill göra och som jag velat göra så länge, men inte gjort något åt för att jag inte vet hur. Och vissa saker kan jag helt enkelt inte styra.
Ibland önskar jag att jag kunde se min framtid, att jag kunde se vad som kommer att hända. Det skulle göra det lättare att se vilka vägar man ska välja. 

RSS 2.0