Victoria nailpolish.



Detta fina lack fick jag av Sandra i present :) Det är lite åt det guldiga hållet. Jag har lagt det ovanpå ett svart lack, blev skitsnyggt ! Lacket heter Victoria och kommer från Makeupstore.

Twentyfive.



Hade lite 25-årsfest här hemma igår. Det var roligt att så många kom och alla var på bra humör och hade trevligt ! :) Orkar faktiskt inte skriva så mycket om det, det skulle kunna bli en hel bok med gårdagens alla tokigheter :) 


My beautiful friend...



Igår kom en av mina äldsta & bästa vänner hit. Hon har funnits i mitt liv så länge jag kan minnas och har varit en av mina närmaste ända sen vi lärde känna varandra för kanske 20 år sedan. Nu bor vi ett par timmars bilfärd ifrån varandra och träffas inte allt för ofta, men när vi ses är allting precis som vanligt, precis som det ska vara ! Nu när hon är här får man ta vara på tiden och det blir mycket skratt och flumm. Lite energi-påfyllning inför julen & den stressande månad som kommer nu :) Denna människa ger mig så mycket energi så man önskar att vi bodde lite närmre, så man bara kunde springa över när man har tråkigt eller vill ha någon att umgås med, så som vi alltid gjorde när vi var små ♥

Watch out.



Här är den otroligt fina klockan jag fick av tjejerna på jobbet. Älskar den ! :)

Halvvägs till 50.




Att jag är halvvägs till 50 har jag nog fått höra ett antal gånger idag, det låter inte lika roligt som "grattis på födelsedagen, du fyller 25" :) Men som mamma sa; man är inte äldre än vad man gör sig. Och det stämmer väl i huvudet men inte biologiskt tyvärr. Kan någon snäll människa stanna tiden åt mig ? Jag vill inte bli äldre nu.

Igår hade vi kalas i alla fall. Mormor hade hyrt lokalen nere vid dom och vi bjöd in familj & släkt från både min & Kalle's sida. Mamma var så snäll och fixade smårgåstårta och fika, mormor skötte dukningen och Kalle's pappa fixade dricka, så vi behövde inte göra något alls. Och med tanke på min tid nu och våran ekonomi (om man nu ens kan kalla det ekonomi ?) så var det guld värt. Trevligt att samla ihop familjerna från bådas sida och vi tackar för trevligt sällskap och fina presenter som kommer komma väl till användning !
Lite lustigt att vi fick en jättefin ljuslykta av Kalle's morbror och att det var precis en sån som jag suttit och kikat på på Stina-lee's webbshop. (Bilder kommer senare)

När jag vaknade i morse kändes det som en helt vanlig dag, utan förhoppningar. Jag minns när man var liten och man knappt kunde sova på natten innan och mamma & pappa kom in och sjöng och gav mig frukost på sängen. Man var så förväntansfull. När jag får egna barn vill jag att de ska växa upp precis som jag gjorde, med mamma & pappa som alltid anstängde sig så mycket när det var något. När det började närma sig jul spelades det julmusik i hela huset och mamma pyntade med tomtar och hade tända ljus överallt. När det var lucia var vi uppe på morgonen innan skolan började och åt lussebullar och drack te. Och dagen innan julafton kunde jag höra dom viska och tissla och tassla på övervåningen, allt för att vi barn skulle få en riktig julafton. Vi var bortskämda med kärlek & omtanke och jag minns att jag ibland tyckte att det var lite tråkigt att jag inte fick allt jag pekade på (men vilken unge tycker inte det ?), men idag är jag så tacksam att vi inte fick det. Vi fick så mycket annat, så mycket annat som jag inser nu att mina vänner aldrig hade.
På grund av (eller tack vare, kanske man ska säga ?) min uppväxt är jag den jag är idag. Jag drömmer inte om karriär, eller att tjäna mycket pengar, bo i ett lyxhus osv. Det har jag aldrig gjort. Det är inte den mina föräldrar har uppfostrat mig till. De har lärt mig att pengar är inte allt, du blir inte lycklig av pengar. Det som betyder något är att du har människor runt omkring dig som gör livet värt att leva. Sen är det klart att pengar gör livet lättare, jag skulle absolut inte tacka nej till lite mer av det ! Men jag drömmer inte om att tjäna mycket pengar. Jag drömmer om att ha så jag klarar mig, så att jag kan unna mig själv och mina nära & kära något, bo i ett fint hus och små tassande barnfötter. Och livslång kärlek.

Oj, vad jag kom ifrån ämnet här nu känner jag. Hur som helst, idag fyller jag som sagt 25. Det har varit som en helt vanlig dag i stort sett, nästan ;) Jag har varit på jobbet i nästan 5 timmar som vanligt på en söndag. Suzy kom in och sjöng och hade med sig en jättefin present. Jag har nämligen gått runt och tittat på en klocka på Blomsterriket i ett par veckor nu, så den hade hon & de andra tjejerna på jobbet köpt till mig ! Är de inte för gulliga mina arbetskamrater ? :)
Och när jag kom hem hade Kalle dukat upp en jättefin middag med massa ljus och smått och gott ! ♥

Nu ska jag avsluta det här ovanligt långa inlägget och gosa ner mig i soffan och se någon bra film ! Jag blir nästan förvånad om det är någon som orkar läsa det här långa inlägget ;)

If you love someone, tell them, show them.



Åter igen lite lek med kameran. Jag har funderat över hur jag skulle få fram budskapet i dessa bilder och hade så mycket att få ut, men nu när jag sitter här tar det stopp. Budskapet i bilderna ligger i alla fall i att man ska ta hand om de som står en nära & hålla dom hårt nära hjärtat. Visa dem som betyder något hur mycket de betyder och tala om det för dom. Om du inte talar om det för dem, så visa det på ditt egna lilla sätt. Jag har två personer i mitt liv som har hållt mig under armarna ända sedan jag föddes, och det är mamma & pappa. Jag har drömt mardrömmar om hur någon av dem går bort och har vaknat och undrat hur jag skulle kunna leva då. Alltid när något är fel eller jag mår dåligt är det alltid till dom jag ringer. Jag kan prata med dem om vad som helst och de känner mig innan och utan. De är en stor del av mig helt enkelt och utan dom skulle jag känna mig så otroligt ensam. Vad jag försöker säga är att ta vara på tiden med de som står er nära och visa dem hur mycket ni älskar dem, varje dag ! ♥

This is our dream, our future, our love.



Här är min kära gudson och hans lika härliga storebror. ♥ Deras underbara mamma lyckades jag tyvärr inte fånga på någon bild tillsammans med dessa två underbara små varelser. Men nästa gång så ! ;)

It was dark and I was over



Idag är jag ledig ! Jag är slö som få och har suttit fast i denna datastor sen jag klev upp i stort sett. Jag försöker lära mig K's kamera, det går sådär. Jag förstår mig inte riktigt på alla funktioner på denna ;) Men det tar väl ett tag att lära sig antar jag. Ljuset nu är ju inte det bästa heller, det är mörkt i stort sett hela dagarna ju !

Nu ska jag i alla fall pallra mig in i duschen och försöka vakna till liv och göra något vettigt av denna dag !


Thea.




Igår lånade jag K's kamera och skulle försöka ta lite kort på katterna, men det var inte det lättaste eftersom det var både mörkt och sen två yrväder som inte kan vara still ;) Passade på sen när Thea lagt sig och vilat lite.

RSS 2.0