Sometimes it last in love, but sometimes it hurts instead.


What friends are for...Nu är vi inne på andra lediga dagen, gaah ledigheten är snart slut igen. Gårdagen gick ju fruktansvärt fort ! Vaknade klockan åtta och åkte raka vägen ut till stallet och fördrev 3 timmar där, gosade med hästarna i hagen, mockade och tog en ridtur på en pigg och lite nojig häst ;) Sen åkte jag hem och gjorde mig i ordning och drog iväg till Kupolen och mötte upp Katarina. Vad skulle jag göra utan dig ? Underbara du ♥
På kvällen åkte jag & K och köpte mat och sen satte vi oss i sängen och spelade Uno och Phase 10, det var mysigt att göra något vi inte brukar göra :)
Och idag ska vi åka till Ikea och Gävle och köpa lite julklappar och bara komma ifrån Borlänge ett tag. Om min kära sambo nu kan ta och pallra sig hem från gymmet någon gång. Nej, han är ju inte stans snabbaste precis, men jag älskar honom ändå ;)

A new beginning, a new start.Nu tar vi nya tag ! Igår bestämde jag mig för att det fick vara nog och att det är dags för lite förändring i denna gråa & trista vardag. Sprang in på hälsokost och köpte tabletter, så nu får vi hoppas att jag får må lite bättre framöver. Ska ta mig upp i tid på morgonen så jag hinner med att göra lite nytta medans jag fortfarande har energin kvar, för efter jobbet orkar jag ingenting. Upp i tid på morgonen, äta frukost i lugn och ro och hinna göra matlåda. Varken jag eller min kropp har mått så bra den senaste tiden och kroppen börjar nog, med tanke på all magkatarr jag har haft de senaste månadera, att säga ifrån. Provivan står fint i kylen och nu ska även matvanorna ändras sakta men säkert.
Och medans vi ändå är igång så varför inte ta tag i det som sitter på utsidan på en gång. Det fick bli en spontan hårfärgning igår kväll, åter igen till rött ! :) Nu känner jag mig som en människa igen :)

Och nu är jag ledig tre dagar i sträck ! Det händer typ aldrig, så nu ska vi ta vara på varje minut. Jag hoppas att mina lediga dagar bjuder på lite trevligheter i alla fall, men jag har inget planerat så vi får väl se :)

I hate to turn up out of the blue, uninvited...Nu har jag inte uppdaterat här på hur länge som helst, men det finns helt enkelt inte så mycket att skriva. Det händer inte så mycket i mitt liv för tillfället. Jag jobbar och det är i stort sett det jag gör. Man blir sjukt trött denna årstid, då det känns som att det är mörkt dygnet runt och som att du borde ligga i sängen när klockan är sju. Inte nog med att jag är äckligt trött så har jag fått magkatarr igen, inte ett dugg förvånande. Det börjar bli en del av mig nu. Jag börjar bli van vid detta ständiga problem att så fort jag blir lite stressad eller är lite nedstämd så ska jag till råga på det ha ont i magen också. Plus att man är kvinna och ska stå ut med den där veckan 1 gång i månaden också. För mig är det inte det som är själva problemet, utan det är veckan innan. Lagom pms där jag tycker synd om mig själv och alla runt omkring som måste stå ut med mig. Inte för att jag blir arg och sur som de flesta blir, utan för att jag mår så fruktansvärt dåligt psykiskt och kan bryta ihop och börja gråta för ingenting. Om du någon gång har känt att livet knappt är värt att leva så förstår du kanske hur jag känner denna vecka i månaden. Överdrivet kan vissa tycka, men de som går igenom det själva förstår nog hur jag menar och hur jobbigt det är när man knappt vet in eller ut, när man knappt vet om känslorna man känner är på riktigt eller om det bara hör perioden till.

Har fått flera klagomål den senaste tiden om att jag uppdaterar bloggen för sällan, men jag har helt enkelt inget att skriva om. Som sagt händer det inte så mycket i mitt liv för tillfället, det står still ! Så ni får stå ut med att jag uppdaterar sällan helt enkelt :)
Nu ska jag bänka mig framför tv:n.

RSS 2.0