Freedom beach.Jag är lite dålig på att blogga nu för tiden. Men här är lite bilder från vår första utflykt i Thailand. Vi tog en longtailbåt ut till freedom beach, där du innan bara kunnat ta dig med båt. Nu kunde du ta dig dit med bil om du vill, men får dig en liten promenad för att kunna komma ner till stranden i så fall. En otroligt liten, men fin, strand. Om man åker dit på morgonen (som vi gjorde) är det inte så mycket folk och det är riktigt mysigt och otroligt fint ! Vågorna slår mot klipporna på sidan om stranden och bakom stranden sprider sig ett brant klippa med grönska.
Vattnet var helt stilla och klarblått, du kunde se allt som fanns i vattnet.
På ena sidan om stranden fanns en liten restaurang (det var det enda som fanns på detta ställe) där du fick beställa maten redan när du kom för att det bara fanns begränsat med mat och sen fick du gå dit och äta på en förutbestämd tid.
Fram emot lunchtid tätnade det på med folk och longtailbåtarna flockade sig längs stranden. Tjusningen med denna fina strand har nog försvunnit redan för ett par år sedan då alla resebolag började tipsa sina turister om att åka dit. En gång i tiden var det ett ställe dit du kunde åka när du ville vara ifred och koppla av. Nu kunde du få en sån stund på morgonen, men det var det värt ! Det var så otroligt vackert.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0