Underbara goa barn.


(bilderna tagna från Linda's blogg)

I torsdags när jag slutade jobbet och skulle gå för att köpa present åt Linda mötte jag henne jag henne precis när jag hade gått ut från butiken. Vi bestämde oss för att gå och ta en fika efter hon varit ner och bytt ut regnskyddet hon köpt till vagnen (det var tydligen trasigt), så jag passade på att gå och handla hennes present under tiden som fick bli en blomma, med ett kort i, och något som jag hoppas/tror är mer uppskattat än något symboliskt man bara köper för att visa att man bryr sig. Hon har ju länge sagt att hon vill fotograferas tillsammans med barnen, så hon fick en styling av mig där jag ska sminka och fixa hennes hår och sen blir det fotografering tillsammans med de små liven.
Hur som helst, så fikade vi på Wayne's coffee. De små liven hade massa energi såklart och svårt att sitta still. Anton gluffsade i sig för fullt av min smoothie, som tydligen var jättegod. Att jag har äran att få vara gudmor till den söta ungen är underbart :) Och som det stod i dikten Anton fick i doppresent kommer jag alltid finnas där och ställa upp. Och inte bara för honom, utan för båda barnen och för Linda såklart ♥

Fredag !



Idag är det fredag, och jag är ledig ! Hur härligt är inte det ? Tråkigt att det är så dåligt väder bara, jag hoppar glädjeskutt varje gång solen tittar fram mellan molnen.

Jag har nyss gjort mig i ordning. Katarina står och sminkar sig nu. Sen åker vintetran fram ! :) Btw, som ni ser så är jag helt blond igen... Efter ett misslyckat försök med slingor fick det bli så. Även om jag hellre hade velat ha ljusbrunt med ljusa slingor. Men jag får nog ge upp det för ett tag tror jag. Jag är ju trots allt blondin ända in i benmärgen ;)

Clarins.


Idag har jag införskaffat i nya hudvårdsprodukter. Det här är ungefär hundrasjuttioelfte serien jag provar. Jag avundas dom som har sån bra hy att de kan använda vad som helst utan att det gör någon skillnad. Jag är tyvärr inte en av dem.
Denna gång fick det bli Clarins. En ansiktsrengöring, gentle foaming cleanser, för normal eller kombinerad hy. 240 :- på Kicks. Ett ansiktsvatten, lotion tonique, för normal eller torr hy. 250 :- på Kicks.

Sommar ? Höst ?


Makeup, hår & styling: Erica Erlandsson (jag)
Foto: Erica Erlandsson (jag)

Här är en av bilderna från senaste plåtningen. I love it !

Jag är nog ganska omotiverad nu känner jag. Jag är trött. Jobbar ganska mycket och tider som är ovana för mig, 11-20.10. Med andra ord typ hela dagar. Sommaren har bara flygit förbi, och nu känns det som att det är höst ute ! :O Jag har bara missat hela sommaren känns det som. Har inte mycket minnen från denna sommar. Inga sköna sommardagar på balkongen med en kall öl i handen, inga härliga dagar på stranden och bara njuta av att bara vara. Ingen sol, ingen sommar. Åtminstone inte de dagar jag har varit ledig. Förra sommaren var helt awesome ! Oförglömliga minnen.
Förhoppningsvis klämmer vi in en utomlandsresa under mina 6 dagars ledighet.

Nu ska jag göra mig i ordning och pallra mig iväg till jobbet. Nya varor idag. (Längtar tills Lumene's nya produkter kommer in.)

Bakom kulisserna.


(En bild från plåtningen med Alexandra. Ja, vi har väldigt roligt under plåtningarna !)

Idag har jag städat halva dagen, så nu är det riktigt fint här hemma. Sen har Alexandra varit här och lämnat över bilderna till mig. (Det blev massa krångel under förra plåtningen så vi fick lov att lägga in bilderna på hennes dator). Vi fikade, snackade skit och skrattade en massa. Som vanligt när vi ses. Det blir bara massa tok ! :)

Imorgon väntar jobb hela dagen, 11-20.10. Under rasten ska jag införskaffa hårfärg och göra något åt mitt förbaskade hår. Det ser hemskt ut.

Nu ropar tandborsten och sängen. Godnatt !

870726.



Nu är klockan över tolv, vilket innebär att min älskade vän fyller år. Tänkte skriva några ord från hjärtat här, men jag insåg ganska snabbt att det finns inga ord för hur mycket denna människa betyder för mig. Så det enda jag tänker säga är att jag älskar dig och hoppas du får en helt underbar dag ! <3

Kvalitetstid.


Makeup, hår & styling: Erica Erlandsson (jag)
Foto & redigering: Erica Erlandsson (jag)


Imorgon är jag ledig. Det ska bli så skönt ! Jag har inga planer alls för dagen, förutom att Alexandra kommer hit och fikar på eftermiddagen :) Inget jobb, inga plåtningar, inga måsten. Även om det är otroligt roligt allt som har med smink att göra så känner jag att jag behöver få vara ledig. Jag har inte unnat mig själv att vara ledig alls den senaste tiden. Så fort jag har haft en ledig dag så har det kommit något emellan. Men imorgon är jag helt ledig och då ska jag bara göra det jag känner för. Jag ska sova tills jag vaknar och sen bara ta det lugnt under dagen. En helt underbart skön dag ska det bli !

Gårdagens makeup.



Igår testade jag en ny färg på mineralbasen - Bare minerals medium beige. Den jag har innan tycker jag blir så himla gul så den vill jag knappt använda. Såg fräschare ut med den andra faktiskt. Så den ska jag nog införskaffa så fort min andra är slut.
Körde på en blå makeup, inspirerad från Isadoras poolparty-kollektion.

Nu ska jag slänga i mig frukost och dra iväg till jobbet.

Lumene nyheter.



Gissa någon som blev lite extra glad idag när jag kom till jobbet och fick se dessa produkter i hyllan - lumene's nya double stay mineral matt makeup foundation och mineralpuder i löspuder !
Foundationen är oljefri och passar de med blandhy/fet hy. Den låter huden andas och ska hålla huden glansfri.
Löspudret är transparent och passar alla hudtoner. Perfekt för att hålla makeupen ännu bättre och matta ner lite extra.
Enligt mig är Lumene ett bra budget-märke så jag kommer definitivt att testa deras nya produkter !

Spontaneous.


Makeup, hår & styling: Erica Erlandsson (jag)
Foto: Erica Erlandsson (jag)


Vilket krångel det kan vara med datorer ibland. Jag blir galen. Satt två timmar hemma hos Alexandra för att överföra bilderna, gav upp till slut och beslutade att hon skulle skicka dem till mig, vilket inte heller går så bra. Bjuder på denna bild så länge som är en spontanbild som togs när Alexandra skulle försöka ta sig ur stenraset. Den blev en utav mina favoritbilder ganska snabbt och det syns inte alls att hon försöker klättra utan det ser faktiskt ut som en pose...

Fler bilder kommer så fort vi tagit oss ur allt krångel som har med datorer att göra !

Hemma efter en lång men rolig dag.

Idag har jag varit ledig ! Kom på tidigt i morse att jag var sjukt sugen på att plåta idag igen, och eftersom jag redan satt och pratade med Alexandra på msn så bestämde vi oss för att ta tag i saken. Tyvärr kunde inte Matilda vara med och plåta idag så jag fick ta saken i egna händer och sköta både smink, styling och fotografering. Blev ett riktigt bra slutresultat och både jag och Alexandra är nöjda med dagen. Lite varmt att jobba i denna värme mitt på dagen men det var det värt.

Bilder kommer senare eller imorgon ! :)

Teneriffa vecka 32 ?



Igår satt vi ute i solen med en stor hög resekataloger och mjukglass (mys !). Vecka 32 är vår enda gemensamma semestervecka, då jag beslutat mig för att tacka nej till jobb. En veckas semester vill jag ha i alla fall. Vi tänkte åka utomlands då och just nu lutar det mot Teneriffa. Vi vill åka någonstans där det finns lite att göra, finns lite att se. Och av det lilla vi läst så verkar Teneriffa vara ett bra resmål. Någon som har varit där som vet ?

Nagelfix.




Medans köttfärsen står på spisen och puttrar (jag gör lasange !) fixar jag naglarna. Här är slutresultatet. Väldigt ovant att ha så långa naglar igen, det var länge sen sist ! Men snyggt är det. Vi får se hur länge det håller.

Hemma från plåtningen.



Dagens plåtning gick snabbt och behagligt. Jag är ganska nöjd med makeupen jag gjorde, även om det blev lite ändringar sent igår kväll. Hade förberett en orange makeup med en perfekt mun, men så sms:ade Jocke och skrev att det blivit ett klädbyte så det behövdes tänkas om. Då fick det bli en grön makeup i stället.
Jag har insett att jag oftast sminkar som bäst när det väl gäller i alla fall. Mina provsminknar brukar jag vara sådär halvnöjd med, för att sen bli mer nöjd med makeupen när det väl är.

Det ska bli roligt att se hur bilderna blev sen ! Tur att Jocke brukar vara ganska snabb med bilderna så man slipper vänta så länge :)

Plåtning...

Idag är jag uppe tidigare än vanligt för plåtning. Jocke hörde av sig och frågade om jag ville sminka, och det tackar man ju inte nej till ! :) Det ska bli så jävla roligt.
Har nyss petat i mig lite frukost, men herre gud vad äckligt det är såhär tidigt på morgonen. Men vad gör man inte för att orka hålla energin uppe under morgontimmarna :)

Nu ska jag plocka upp allt smink så vi bara kan köra igång när modellen kommer.
Bjussar på en bild på Alexandra från vår första plåtning vi hade med henne som modell så länge.


Fotograf: Matilda Fernholm
Hår & makeup: Erica Erlandsson (jag)

Sneakpeak.



Imorgon är det dags för plåtning. Det blir troligtvis något liknande som ovan. Så snyggt med orangea makeuper på bild ! Har däremot skippat lösfransarna på provmakeupen, men de åker självklart på under morgondagen :)

Nu ska jag göra mig i ordning och försöka ta vara på dagen.

Dagens makeup - pink friday.



Idag kör jag på en brun-bronzig makeup. Har även petat in lite rosa för att förgylla den med lite färg :) Även lösfransarna från Ardell nr 110 åkte på...

Ska snart iväg till jobbet, långpass idag igen. Men sen är jag ledig 3 dagar :) Ska bli ganska skönt ! Får se om det blir någon plåtning under dagarna kanske... Så helt ledig blir jag nog inte. Men det är bara roliga saker som står på schemat så det gör inget !

Peach.



Ska snart iväg och jobba igen. Idag matchar jag mina naglar med en aprikosfärgad makeup. Jag lyckas aldrig få till bilderna så att färgerna kommer fram som dom ska.
Hinner inte skriva så mycket mer nu, time to go to work !

Beach makeup.



Ska snart dra iväg till Dammsjön och njuta av min första dag på stranden för i år ! Så idag blir det inte så mycket smink, men vattenfast mascara och lite läppglans åkte självklart på :)

Ska slänga i mig lite frukost nu. Ha en bra dag i solen :)

Black eyes with some green.



Idag är det långpass på jobbet igen. Slutar inte förän tio över åtta ikväll ! Men imorgon är jag ledig. Hoppas på fint väder så jag får åka till Dammsjön och sola lite ! Jag har inte tagit första doppet än i år...

Idag kör jag på en svart sotning i alla fall, med en grön varierad glob. Så fort jag får trycka in lite (eller mycket) svart i mina makeuper så trivs jag, that's me !

Nu är det dags för frukost, sen jobbet !

Orange and apples.



Ska snart dra iväg till jobbet. Ganska sköna tider idag, 9-16 :) Hoppas på fint väder efter jobbet i alla fall.
Idag kör jag på en grön makeup som matchar mina naglar. Har även petat in lite orangea färger :)

Time to go !

Summer nails.



Har ni sett Depend's alla nagellack som finns i alla fina färger nu under sommaren ? :) Jag har fastnat för det som är päronglass-färgat. Har gått och tittat på det länge nu, så idag bestämde jag mig för att slå till. Även ett aprikosfärgat fick följa med hem. Nagellackslådan börjar bli överfull nu, men jag insåg idag att jag inte har så mycket somriga färger förutom rosa. Det enda som är lite tråkigt är att Depend's nagellack sitter sådär halvbra, flagnar ganska fort, men färgerna är ju som sagt underbara ! Däremot kanske de sitter bättre med ett topplack. Hur som helst, finns att köpa på bla Kicks för 25 :-. Helt klart värt det ynka priset. Mer värt än en godispåse, eller vad säger ni ? ;P Eller det kanske bara är jag som slänger mina pengar på godis ? :)

Like a flower.



Idag pallrade jag mig ur sängen lite tidigare än vanligt och gjorde en riktig makeup innan jag åkte till jobbet ! :D Rosa, lila och svart blev den. Jag var ju tvungen att peta in lite svart eftersom jag har lite svårt för sockersöta makeuper. Det här blev mer jag :)
Blev lite stressigt i morse. Glömde lite saker hemma så var tvungen att vända och sen startade inte bilen när jag skulle iväg igen, så den fick stå där den stod. Mitt utanför dörrn med andra ord... Bra ! (eller inte) Kalle fick skjutsa mig och sen fick han rulla ner bilen till parkeringen. Men det gick ju det med.

Nu, om bilen startar, ska jag åka ut till Gustafs och umgås med familjen !

Green eyes, green colours.



Tidigare ikväll var första gången på ett tag som jag la en hel makeup. Jag har jobbat så mycket så jag har faktiskt inte riktigt orkat. Det har mest blivit mascara, rouge och ett snyggt läppstift. Även om det är när jag jobbar som jag borde lägga ner mer energi på makeupen. Men jag är så fruktansvärt trött nu. Jag längtar efter att få vara ledig lite. Det känns att jag inte är van att jobba såhär mycket. Men det går bra och det är jag glad för !
Däremot så upptäckte jag hur mycket jag har saknat att bara stå framför spegeln i lugn och ro och låta kreativiteten flöda... Är det något jag älskar att göra så är det att sminka !

Sunset rose.



Här är dagens make ! Aprikos och rosa toner. Ska snart dra iväg till jobbet ! Lång dag idag igen, slutar inte förän tio över åtta ikväll.

Ha en bra dag !

Jewellery.



Lite nya smycken fick det bli idag ! Ett armband och ett nytt navelsmycke. Navelsmycket var välbehövligt eftersom alla mina har gått sönder. Och när jag frågade Katarina "tycker du jag ska köpa ett ?" så utbrast hon "Ja, dina är ju för fan trasiga !". Fick båda dessa för ungefär 100 :- så det var väl ett överkomligt pris :)

Nu ska jag ta tag i sovrummet och gaderoberna. Det ser ut som en svinstia där inne !

Make your own kind of clothes.



Idag hade jag tänkt ligga i solen och steka eftersom jag är ledig. Bara för det så var det såklart igen sol ute, så jag & Katarina tog en tur på Kupolen i stället. Jag letade febrilt efter shorts, men hittade inga alls ! Så jag tog saken i egna händer och klippte av ett par jeans som alltid varit för stora i benen för mig, däremot har jag alltid tyckt att de har varit snygga så nu fick jag ju användning för dom ändå :) Det blev ju ganska bra, eller vad tycker ni ? :)

Peace & LOVE.


Jag älskar dig, trots att du är världens trögaste och inte förstår någonting ibland ♥

Peace & love, last memories.



Peace & love 2010. Förhoppningsvis blev det den sista. I alla fall för mig. Peace & love för mig innebär bara ont i magen, oro och bad memories. Palla det några år till. Nästa år isolerar jag mig nog. Tar en utomlandsresa eller flyr så långt bort stan det bara går, om det inte är jävligt bra band ! Men då ska det vara jävligt bra band om det ska vara värt det. Peace & love 2010 var varken värt min tid, min energi eller pengarna. But it was a wake-up-call. Man kan inte lita på någon annan än sig själv.

Festival.



Nu när det är festival och sista dagen så fick det bli en enkel och snabb makeup. Nu ska vi snart äta och sen ska vi gå ner till Klas och gänget och hänga i parken !

Såg The ark igår. Det enda jag sett fram emot riktigt mycket under hela festivalen, och de var lika grymma som alltid ! Slänger in lite bilder från festivalen när helgen är över.

RSS 2.0