Dagens makeup - I would go through all this pain, take a bullet straight through my brain.



Idag vakande jag långt innan klockan ringde så jag hann både lägga en riktig makeup och fixa håret :) Och idag känns som en bra dag, hoppas det fortsätter så !

Igår hände det något konstigt på jobbet, igen. Det verkar alltid hända när jag & Johanna jobbar tillsammans. Förra gången vi jobbade tillsammans hände det där med den där tjejen som rensade hela lancome-hyllan, och igår slog alla rekord. Jag stod i kassan och hjälpte två damer som skulle handla tillsammans och dela upp köpen osv, när vi ser en kille som kommer ner från rulltrappan och ser ut som en självmordsbombare. Svartklädd, ett sånt där läskigt bälte som det hänger massa konstiga grejer på och en mask som täcker hela ansiktet. Såg skitläskigt ut ! Jag såg mina sista minuter framför mig och nästan förberedde mig på att få ringa nära & kära och säga hejdå, haha ! Jag eller kunderna reagerade genom att inte veta om det var ett skämt eller om det var allvar. Väääldigt obehagligt var det i alla fall och jag var tydligen inte den enda av personalen i gallerian som greppade tag om telefonen och ringde vakt och polis, för att det sen skulle visa sig att det var ett skämt. Hur kass humor får man ha ?! Blir irriterad bara jag tänker på det. Skrämma livet ur halva gallerian, vad är det för nöje med det efter det som hänt den senaste tiden ? Förstår inte riktigt humorn i det hela ! Det gjorde nog inte riktigt vakterna heller med tanke på att de blev nerringda från alla håll och kanter.

Hur som helst, idag är det fredag och sista arbetsdagen och sen är det ledig helg ! :D Ikväll blir det bio och lite mat ute och sen imorgon blir det Hela huset, roligt ska det bli ! Hoppas på en bra helg utan drama ;)

Lancome-kurs.


(Julia Roberts som är ansikte utåt för Lancome, är hon inte otroligt vacker ?:))

Då är man hemma efter en dag i Stockholm ! Eftersom jag klev upp tidigt som bara fan i morse, klockan halv 6 (det är sjukt tidigt för någon som inte brukar gå upp tidigare än 10, eller ibland kl 8.30 vissa lördagar när man jobbar), så blev det en ganska enkel makeup, en grå och snabb sotning. Men nog om det.
Så hur har min dag varit då ? Jag måste nog tyvärr (med stort fokus på tyvärr !) säga att dagen kunde ha varit bättre. Det började med att tåget var över 20 minuter försenat in till Stockholm, vilket innebar stress, stress, stress för att ta sig ut till Alvik där kursen skulle vara. Och för någon som knappt varit i Stockholm, mer än att man har tagit en tripp dit och kutat runt på stan och inte brytt sig i om man virrat bort sig eller inte eller alltid haft något sällskap som haft bättre lokalsinne än jag, så var det inte det lättaste att hitta till rätt tunnelbana. Men det gick i alla fall och jag kom på rätt tunnelbana för att hinna fram i någorlunda tid, trodde jag ! Strax efter klockan 10 klev jag av i Alvik (kursen började 10), men eftersom det tydligen fanns två håll man kunde gå åt när man klivit av pendeln så hade jag naturligtvis turen (känn ironin där) att gå åt fel håll och hamna uppe bland en massa lägenheter. Fick ringa till jobbet och be Azra förklara vägen och vi listade ut till slut att jag hamnade på fel sida, så jag fick gå runt alltihopa och hittade till slut rätt lokal. 40 minuter sent ! Det kändes som att jag missade det som jag tyckte var viktigast, alltså det som jag tyckte var svårast och såg en möjlighet i att få lära mig idag, men som tur var så fick vi ett kompendium som jag kan kika i. Men jag hann snappa upp en del om det jag hade missat senare i alla fall.
Lite tråkigt var det såklart att åka ensam, bland annat för att jag inte hittade någonstans och för att alla andra hade åkt tillsammans, vilket innebar att man i stort sett inte hade någon att prata med alls, men som tur var så hölls kursen igång mestadels av tiden och i pauserna tackade jag gud för att mobilen kom till :)
Hemvägen var inte direkt smärtfri den heller. När jag gick till tunnelbanan från Lorealhuset tänkte jag att det här blir väl en lätt match, jag lyckades ju ta mig hit, så nu borde jag ju veta var jag ska. Men när jag klev av på T-centralen lyckades jag även där gå åt helt fel håll och hamnade uppe på Drottninggatan eller "knarkartorget" och hur jag än gick tillbaka och började om från början så tycktes jag hamna på samma ställen hela tiden. Men sen tog jag mig en promenad upp mot Gina och då kom jag på vart jag skulle och sen ringde Erik och försäkrade mig om att jag var på rätt väg.

Ja, så kan det gå när en småstadstjej som jag ska ut i vida världen ;)

Dagens makeup - gimme love to enjoy when i simply fed up with this world. gimme strength to endure when I simply hate this world



Snart kommer mormor & hämtar mig och skjutsar mig till jobbet. Skönt ! Och imorgon åker jag till Stockholm, ska bli riktigt skönt att komma härifrån för en dag i alla fall. Även om jag just för tillfället inte känner så mycket glädje över att dra iväg. Och så som jag har längtat efter detta ! Jag hoppas att humöret blir annat när jag väl kommer ner och att jag kan stänga av huvudet ett tag. Ingenting går som jag vill just nu och jag går med en klump i magen hela jävla tiden. 

Dagens makeup - do you ever feel already buried deep, six feet under scream, but no one seems to hear a thing.


Lipfinity lasting lip tint.




Lipfinity lasting lip tint är en ny form av läppfärg som kommer i en form av en penna. Det är inte ofta det kommer något nytt ute på marknaden, men en läppfärg som ser ut och känns som en tuschpenna har jag inte sett innan. Pennorna kommer i 9 olika nyanser; Pink Petal, Pink Princess, Berry Burst, Marshmallow, Coral Crush, Nice n Nude, Passion Red, Royal Plum och Latte. Vad jag kan förstå kommer dessa komma ut någon gång i mars.

Min åsikt om denna produkt är hittills endast positiva. Det bästa med den är att man får fina konturer utan att ta sig tid för läpp-penna innan. Med andra ord ett väldigt snabbt & enkelt alternativ. Den är läpp att applicera, smaken är fruktig och den sitter bra. Jag har färgen nr 09, och jag antar att det måste vara "Passion Red". Det ska bli roligt att se hur de andra färgerna ser ut när den kommer ut i butik. Så håll utkik i butikerna under mars ni som är nyfikna på denna :)

Dagens makeup - so lately, been wondering, who will be there to take my place.



Sådär ja, då har man gjort sig i ordning för dagen. Kände sig lagomt snygg innan - klev raka vägen upp ur sängen i morse, slängde på mig kläderna & borstade tänderna, åkte och hämtade Azra och åkte på p-möte. Looked like crap med andra ord :)
Nu ska jag dra iväg till kupolen och sen blir det mat i Gustafs och sen One tree hill med tjejerna ikväll ♥

Halsband.



För ett tag sen beställde jag hem massor (ja, då menar jag verkligen massor) med berlocker, kedjor, spännen m.m. Jag köpte även bokstavsstansar. Så nu har jag gjort mitt första egna halsband, och jag måste ju säga att jag är mycket nöjd med tanke på att det var första gången jag stansade. Satt en stund och funderade på vad jag skulle skriva, tills det till slut blev "love" eftersom det passar de allra flesta oavsett vem som ska ha det. Måste nog däremot beställa hem mer kedjor, de går ju åt på en gång när man gör halsband.

Nu ska jag göra mig i ordning och sen ska jag åka till Kupolen med Sandra :)

Spending my time, watching the days goes by


Dagens makeup - in a dream.



Idag blev det en lätt & fräsch makeup. La ner lite mer tid på håret i stället. Mitt hår är så slitet så det krävs mycket för att få det att se fräscht ut. Kanske dags att klippa topparna i alla fall ?
Ska snart åka iväg och jobba fyra timmar och sen blir det gymmet.

Sen måste jag bara säga grattis till en av mina närmsta vänner oxå som fick en alldeles speciell alla hjärtans dag-present igår. Hon är värd det bästa och jag är så glad för hennes skull ! ♥

Dagens makeup - valentines day.



Idag kör vi på rosa. Jag gillar inte rosa så mycket egentligen, det känns så gulligt på nå vis. Men idag fick det bli det ändå. Makeupen hade blivit så mycket bättre med en eyeliner, men jag har tappat bort min pensel. Den var kass ändå, så det är väl ett tecken på att det är dags att köpa en ny.

Nu ska jag fixa håret och sen dra iväg till jobbet. Ha en bra dag ♥

Dagens makeup - everyone thinks i have it all but it's so empty living behind this castle walls.



Oaktiv i bloggen jag vet. Men här kommer en dagens i alla fall ! Ska snart dra iväg för ett 3-timmars arbetspass. Ganska skönt med en kortdag idag faktiskt. Får se vad det blir när man kommer hem, blir nog en lugn dag. Lite pyssel & melodifestivalen ikväll kanske ? Det visar sig. Lugnt blir det i alla fall eftersom jag jobbar imorgon.

Jag har sån beslutsångest för vad jag ska göra med håret, nu igen. Det är sån där längd som det inte går och göra något med det. Men denna gång ska jag gå till frissan oavsett vad som ska göras. Funderar på att färga det lite mörkare med lite ljusare slingor, lite naturligt med andra ord, och klippa av en liten bit för att få bort allt det slitna och få mer frisyr i håret. Eller också ska jag...hmm låta det vara och inte göra något alls ? Hjälp !

Nästan 2 veckor med NeuLash.



I 1 vecka och 5 dagar har jag nu kört med NeuLash och tycker det är dags för en liten recenssion för hur det fungerat hittills. Jag vet ju att det är många som är intresserade och funderar över om det verkligen funkar.

Efter nästan 2 veckor med NeuLash kan jag inte påstå att den gjort några underverk på mina fransar, än ! Men nog ser jag skillnad. För er som inte vet hur NeuLash fungerar så är det ett serum som läggs som en eyeliner längs med fransraden. Jag började med att lägga både uppe och nere men upptäckte ganska snabbt att underfransarna rann iväg och blev långa på en gång, så nu kör jag bara på överfransarna. Överfransarna däremot har inte blivit så mycket längre vad jag kan se, men däremot så har de blivit fler, tätare och tjockare !
Ett litet minus (men som absolut inte är något hinder om det verkligen fungerar) är att det kan svida lite på locken när jag precis applicerat serumet längs fransraden och att jag upplever ögonlocket som något torrare, man kan även känna sig lite kladdig i ögonen när man vaknar på morgonen. Inge konstigt med det egentligen eftersom serumet ska appliceras innan man går och lägger sig på kvällen.

Men nu kör jag på, får se hur det går. Efter 4 veckor ska man kunna se otroliga resultat ! Och jag har ju knappt kört 2 veckor än, så vi får se vad den kan göra för underverk dom andra två veckorna som är kvar.

Portfolio - in love.



Igår fick jag en sån inspiration och kände en kreativitet jag inte känt på länge. Fick även denna fotoidén som inspirerades lite av alla hjärtans dag som snart är här :) Klev raka vägen upp ur sängen i morse och började sminka och som tur är har ju kalle en systemkamera.

Nu ska jag slänga i mig en sen frukost, göra mig i ordning och dra iväg till Kupolen och köpa lite pysselgrejer :D

Smyckestillverkning.



Ikväll har vi haft pyssel här hemma. Jag har gjort ett eget armband ! :) Har velat ha ett sånt här armband länge men har inte hittat något som fallit mig i smaken, så jag tog saken i egna händer och begav mig ut och inhandlade lite eget och vips så har jag mitt eget personliga smycke :) Love it !

RSS 2.0