Mitt i julstressen.Någon mer än jag som har fullt upp nu inför jul ? Jag tycker jag pysslar och donar med julklappar dagarna i ända och ändå blir jag aldrig helt färdig. Men jag känner att det börjar närma sig mer och mer i alla fall, så det är skönt. När julafton kommer kan jag förhoppningsvis äntligen slappna av. Jag kan inte fatta att det bara är 4 dagar kvar och att det snart är nytt år. Jag har inte ens klätt julgranen än. Jag älskar julkänsla. Men i år finns inte mycket av det. Julgransbelysningen gick sönder, så nu står granen här oklädd och tråkig. Inga lussebullar, ingen knäck. Tur jag har en snäll familj som bjuder på lite extra julkänsla när det tryter här hemma. Men lite julkänsla borde jag då hinna få ihop innan det är dags för julafton... Är det fler än jag som inte har klätt granen än ?

Kommentarer
Postat av: Matilda

Vi har inte ens nån gran :( Men ska å andra sidan åka ner till skåne på onsdag och fira jul, och stanna till efter nyår, så vi kommer nog inte sakna den så mycket :)

2009-12-20 @ 21:28:12
URL: http://sminkladan.blogg.se/
Postat av: linda

vilken fin bild..är den från jultemat?? jag har ingen julkänsla här inte fast granen är klädd =( och känner likadant angående alla julklappar som måste fixas inom 3 dagar =( men men sen får man koppla av =)

2009-12-20 @ 22:52:49
URL: http://holen666.blogg.se/
Postat av: Anonym

ha ja du hemma står nog inte granen förän dan innan jul..så de blir lite små pyssel direkt när man kommer hem på onsdag antar jag. ska också hinna slå in julklapparna hehe de glömde jag göra innan jag åkte :P

2009-12-21 @ 14:51:33
URL: http://ninascribb.blogg.se/
Postat av: Anonym

Skit fin bild btw! =)

2009-12-21 @ 14:52:37
URL: http://ninascribb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0