En solig eftermiddag i lekparken...



Har varit i lekparken och busat med denna härliga lilla tjej ! Vad kan man säga ? Underbara ungar !

Soligt och fint...



Godmorgon ! Idag skiner solen och det är bara sådär härligt skönt ute :) Nu är det våååår på riktigt ! Jag ska ta och kasta i mig lite frukost och sen ska jag gå och möta Lisa på Kupolen, och sen ska jag hämta lillskruttan hos Kalle's pappa och gå och leka lite. Ha en bra dag !

Sötaste lilla tjejen...


Förmiddagen i bilder.



När vi vaknade i morse gick vi iväg för att hämta barnen, men Arwen låg och sov så vi fick bara med oss en liten Ridde. Vi gick till lekparken och myste i det fina vädret. Ridde var glad så länge det rörde på sig, speciellt när han fick gå runt. Men sen när han kom på att man kunde leka med sanden så gick det bra att sitta ner också ;)
Tog lite bilder på den lilla tösen också, men de kommer upp senare. Imorgon ska hon få följa med och leka i lekparken i stället.
Härliga små barn !

Tänk att ett liv kan förgylla tillvaron så mycket...



Idag har varit en långdag på jobbet. Men det var faktiskt ganska skönt att komma dit nu efter att ha varit ledig i två dagar, och omge sig av sånna härliga människor som alltid kan få en på bättre humör !

Nu är jag ledig ända tills på Onsdag. Men jag har nog att fördriva tiden med ändå. Imorgon ska vi ju låna dessa två charmtroll en stund och jag lovar att jag ska sno Kalle's kamera och ta massor med fina bilder ! :) Tänk att barn kan förgylla tillvaron så mycket som de faktiskt gör, det är helt otroligt. Jag har väl levt omkring barn större delen av mitt liv och fått ha en del i alla de positiva sidor som det ger att umgås med barn. Men sen jag slutade jobba på dagis så är det en bristvara... Jag trivs bra med det jobbet jag har nu, men jag saknar de små i mitt liv. Det gav mig så mycket glädje. Hur underbart är det inte när barnen kryper upp i knät på en och talar om för en hur mycket de tycker om en ? Och när man märker att man gör skillnad. Att man har en stor del i deras liv och kan påverka dem till att utvecklas och göra något bra.

Nu ska jag tydligen gå och lägga mig. Barnen ska hämtar imorgon när vi vaknar och sen fyller ju min underbara mamma år ! ♥

Jag tror fan att himlen ramlar ner i huvudet på mig.

Nu har jag inte bloggat på länge och nu kommer det inlägg som kommer att komma rakt ifrån hjärtat ! (som jag säkert kommer ångra sen att jag ens skrev, eller kanske inte, skitsamma...)

Jag är så fruktansvärt trött på att i hela mitt liv har jag omgivits av människor som bara utnyttjat mig. Och jag kanske får skylla mig själv, för jag är alldeles för snäll. Jag vill alltid ta hand om alla andra, vill alltid att alla andra ska ha det bra, vill alltid göra de omkring mig glada. Men aldrig, inte en enda gång, har jag fått något tillbaka för detta. Jag har torkat tårar, jag har suttit uppe halva natten och oroat mig, jag har gjort allt för att visa att jag bryr mig. Men det har aldrig räckt till, och åter igen har vi det där med att jag är för snäll. Det tycks alltid drabba mig själv i slutändan. Jag vet inte vem jag är mest arg på; mig själv eller på de människor som åter och åter igen gör mig besviken. Jag önskar att jag inte var så jäkla snäll hela tiden, utan att jag kunde tänka mig själv och bara sluta acceptera att folk beter sig som skit ! Men jag är en sån människa som alltid ger alla människor en chans, och ofta till och med fler chanser, fast jag vet innerst inne att jag troligtvis inte kommer tjäna något på det för egen del. Jag är en sån människa man kan kalla dumsnäll. Även om jag alltid säger vad jag tycker och tänker utan att vara rädd för reaktionerna det kan få. Men ibland låter jag helt enkelt mig själv gå runt och må dåligt bara för att andra ska må bra. Det får vara ett slut på det nu.

Jag har träffat några människor det senaste året som jag vet ställer upp för mig och som jag vet att jag får något tillbaka av. Som ger lika mycket som jag ger... Och det är de personerna jag kommer hålla fast vid ! Ni är guld värda. ♥

Ge mig sol och sommar, varje dag !



Tänk vad lite sol kan göra ! Är dagen räddad nu tro ?
Hann sitta ute i solen i bara shorts och bikinitopp i en timme innan K kom hem och sa att vi skulle göra oss i ordning och åka och äta lunch på thai ;D

Nu ska jag försöka städa vardagsrummet, byta gardiner och sen har jag ju köpt nya kuddfodral ! Det kan ju inte bli värre än vad det är nu, men det är mycket som saknas än. En tripp till Ikea snart hoppas jag.
Och när K kommer hem ska vi ner i källarn (jag vågar inte gå dit själv, inte för att jag orkar bära själv heller men...) och hämta upp en bänk som morfar snickrat ihop åt oss, som ska få flytta ut på balkongen. Och sen ska jag sms:a brorsan och fråga om jag får sno hans lilla balkongbord, så får han vårat stora. Ett sånt erbjudande kan han ju inte bara tacka nej till ;)


Cause I've had a bad day...

Jaha, då var vi här igen... Den tiden på månaden då man kan sätta sig ner och grina för ingenting, och allting känns hopplöst. Är måttligt trött på att må såhär... Jag tror inte att någon som inte går igenom samma sak själv kan förstå hur jävla jobbigt det är.
Jag tog nyss en springtur för att försöka göra av med all negativ energi. Det hjälpte lite i alla fall, men nu sitter jag här inne igen och känner ungefär likadant som jag gjorde innan. Plus huvudvärk.
Jävla gnällinlägg det här blev då !

Ska nog sätta mig ute i solen en stund, om den nu vill behaga sig att vara framme ett tag till innan den går i moln. Föresten, nu har de sopat gatorna och allt känns genast mycket mer vårigt och härligt ! Nu kan man åka inlines också ;)

Påsk i Växjö.



I torsdags när jag slutade jobbet åkte vi ner till Växjö för att hälsa på Kalle's syster med familj. Och dessa två små gullungar har charmat oss hela påsken ! ♥ De har verkligen fått två kanonfina barn och man kan ju inte låta bli att njuta av tillvaron med bus och härliga barnskratt !

På lördagen blev det lite utgång. David var inge sugen på att följa med ut på krogen så han stannade hemma och tog hand om barnen. Att gå ut i Växjö var väl ungefär som att gå ut på vilket ställe som helst, förutom Elin's alla tokigheter :) Jag höll på att skratta ihjäl mig när hon skulle ringa efter taxi och hon säger: hur lång tid tar det innan den kommer ? -10 min, en kvart. Jaha, som en pizza alltså ! :D Och sen satt hon och beklagade sig lite till taxichauffören om att det var så dyrt att åka taxi och undrade vart fan pizzan var, haha !

Tack för en trevlig helg ! Hoppas att vi ses snart igen !

120404.



Hemma efter en dag på jobbet. Idag blev det kalas & tårta för Azra ;)
Jag ska snart sätta igång och tvätta, packa och laga mat. Imorgon åker vi till Växjö för att hälsa på Kalle's syster och familj. Ska bli roligt att träffa dom igen, barnen har säkert vuxit och blivit tokstora sen sist !

Missa inte Kalla fakta ikväll, det handlar om Make up store. Sara som startade upp Make up store här i Borlänge är med. Och med tanke på mina erfarenheter på Make up store, så lovar jag att jag sitter bänkad kl 21.30 på kanal 4 ikväll !

Happy birthday to you !



Idag fyller denna vackra människa år. Och jag tyckte hon var värd några rader här eftersom hon alltid ställer upp när man behöver prata av sig eller bara ha någon att skratta och toka sig med ! ;) Grattis !

Nu har vi äntligen fått dom...



Idag var vi och hämtade våra ringar. Det har varit mycket om och men kring dessa ringar... Till att börja med att hitta något som vi båda ville ha, sen kom många frågor om slittålighet, material, tjockhet osv. Till slut fastnade vi för dessa i både silver & guld. Då kan jag matcha med vilka smycken som helst och de kommer även passa bra med en bröllopsring sen ;) Den är ganska tjock så det tar nog ett tag att vänja sig vid den, men den är ju så mycket finare än de tillfälliga vi hade innan. Och nu så hoppas vi att denna får sitta på mitt finger resten av livet ♥

Jag målar & målar. Jag bygger en hall....



I fredags kväll började jag måla om möblerna i hallen. När jag & K var i Äppelbo för något år sedan blev jag helt förälskad i dessa stolar och bord. Gammaldags, I love it ! Det var brunt och stolarna hade en dyna i mörkblått i ett tyg som drog åt sig allt katthår.
Jag hade inte tänkt måla om dessa möbler, men i fredags kände jag bara att jag inte var nöjd med hallen och att något måste göras. Lite ljusare färger måste in och dessa möbler fick bli mitt kommande projekt.
Nu när jag tittar på det efteråt förstår jag inte varför jag inte gjorde detta tidigare. Nu är det vitt, lite slitet, gammaldags och dynan är omklädd med ett lite gammaldags tyg också. Åh vad jag älskar sånna här möbler. Jag kanske borde tjata på K att vi ska åka upp till Äppelbo igen, jag lär säkert kunna hitta massor med fina saker där ;) Men synd bara att vi inte har någon plats. Den dagen vi skaffar hus kommer jag vara lycklig ända ner ifrån tårna och upp, åh så mycket skrot jag kommer få plats med ;)

Första april tjugohundratolv.



Idag har det varit en riktig slödag. Det blev utgång med Sandra och några till igår. Första gången jag var på Liljan, vilket var väl helt ok. Jag drack inte mycket igår, men ändå har jag varit fruktansvärt trött och legat i soffan större delen av dagen. Med sällskap av de små missarna, jag tror de var lika trötta som jag idag ;)

RSS 2.0