A good day of work...



Hemma efter jobbet. Gick hur bra som helst :) Fast jag var lite nervös i början, tills jag insåg att jag faktiskt kan det där med kassan och produkter osv. Det värsta är väl att man inte vet var saker & ting står. Det kom in en dam och frågade efter en fotfil och jag säger "ja, det har vi....frågan är bara var !". Stod i kassan och en tjej kommer fram och ska köpa mascaran som stödjer bröstcancerfonden från Max factor. Blippar in den i kassan och tjejen säger "men var det inte extrapris på den ?". Det brukar ju gå in automatiskt i kassan men inte denna gång, ber henne vänta för att springa iväg och kolla skylten som sitter vid mascaran. Bara det att jag inte hittar på hyllan för Max factor först, utan springer åt helt andra hållet och när jag vänder mig om ser jag tjejen stå och peka på hyllan, haha ! Så kan det gå när man inte vet var saker står någonstans... Men förutom det gick det kanonbra. Feels good...

Dagens makeup - the first day.



Jag har varit urusel på att blogga den senaste tiden, jag vet ! Inspirationen har typ varit...död... Men jag hoppas det ska ge med sig snart.
Idag är det första dagen på mitt nya jobb Kicks i Falun. Jag skulle egentligen börja den 1 december men nu var det någon som var sjuk. Nu undrar ni säkert varför jag vill börja arbeta på Kicks igen efter att ha sagt upp mig från butiken i Borlänge för en kort tid sen... Men som de allra flesta redan vet så sa jag inte upp mig av anledningen att jag inte trivdes, utan det låg en rad andra orsaker bakom detta beslut. Men när Karin sen ringde och talade om att det skulle komma en ledig tjänst på 50 % på butiken i Falun var det inget snack om att jag inte skulle söka. Jag tog telefonen och ringde upp dem på en gång och fick komma på intervju dagen efter. Jag är inte nervös eller orolig över att börja igen, det jag är mest orolig över är att jag ska ha glömt bort saker som förut var en självklarhet. Men jag tror att jag bara nojar mig i onödan, så fort jag står där i butiken kommer nog det mesta komma tillbaka. Men det känns som evigheter sen jag jobbade på Kicks, även om det bara var några veckor sen. Det svåraste blir nog ändå att lära sig vart allt står. Men det blir nog bra ! Spännande i alla fall.

Nu är det dags för sen frukost ! Jobbar bara 3 timmar idag så det får bli middag sen när jag kommer hem igen. 

Hype shine spray


Denna shine spray från Hype dök upp i min postlåda idag :D Det är en skyddande glansspray som ger lyster och välmående till håret. Ger en lätt stadga och en sammetslen känsla utan att tynga ner håret.
Har inte hunnit testa den än, men då jag inte brukar använda glansspray så ofta så har den stor chans att imponera :)

Wet.


Makeup & hår: Jag
Foto: Mats Lundberg

När förra plåtningens tema var färdigplåtat beslutade jag mig för att blöta ner modellerna och här är resultatet av en serie bilder på Alex.

Love is in the air.


Makeup: Jag
Foto: Mats Lundberg

En bild som både jag & Alex gillade från förra plåtningen (det har typ aldrig hänt att vi gillat samma bild !). Och nej, Max & Alex som är på bilden är inte ett par för er som undrar. Även om de gjorde sig väldigt bra tillsammans på bild. Är nöjd med resultatet av denna plåtning. Mer bilder kommer senare !

Dagens makeup - on your birthday.



Dagens makeup - rosa & svart. Köpte Isadora's eyeliner-penna igår, kanonbra :)
Snart kommer K hem, han fyller år idag ! ♥ Jag älskar dig.

Vampire theme.


Makeup: Jag
Foto: Mats Lundberg

Temat för förra plåtningen var vampyr-inspirerat. Men jag måste säga att inte mycket annat av plåtningen blev så vampyrigt som denna bild. Lite Twilight hade vi i tankarna också, men resten av plåtningen blev mest kärlek, vilket ju är fint det också så det gör inte så mycket :)

Dagens makeup - just gonna stand there and watch me burn.



Dagens make, enkel och snabb. Hade en skön och mysig sovmorgon i morse. Vaknade bredvid killen jag älskar mest ♥ Dessa morgonar borde tas vara på mer !
Gjorde mig i ordning och åkte till Gustafs och fikade och firade fars dag, och sen åkte jag vidare till Kupolen för att möta Fredrika. Så roligt att träffa henne igen ! Det är så synd att vi bor så långt ifrån varandra. Varför måste hälften av dem som jag kommer bäst överens med bo så långt bort för ? Konstigt är det också att alla bor i Örebro. Jag saknar er ! ♥

Nu ska jag göra mig i ordning och åka till Sandra och umgås med mina andra bästaste tjejer :)

Backstage picture.



Här är en till bild från dagens plåtning. Detta var i slutet av dagen när vi bestämt oss för att blöta ner modellerna lite :)

Nu ska jag göra mig i ordning för sängen och krypa ner. Helt plötsligt blev det väldigt mycket att göra imorgon...

Plåtning idag igen.



Idag blev det plåtning igen. Från början var det tänkt att det skulle plåtas med bara Alexandra som modell (så skönt att ha henne tillbaka igen !), men så fick Mats med sig Max ifrån Gävle också :) Vi har precis plåtat färdigt och temat vart lite annat än vi tänkt oss, men det kändes som att det blev bra ändå. Det var roligt att plåta med två modeller och jag verkar ha turen att alltid komma i kontakt med enkla & roliga människor :D Så tack för en bra dag allihopa !

The latest shoot.


Makeup, hår & styling: Jag
Foto: Mats

Här är en av mina favoritbilder från senaste plåtningen ! Tycker ni inte att Isabella gjorde ett strålande jobb för att vara första gången framför kameran ? :) Av flera hundra bilder tagna kan jag lova er att det fanns otroligt mycket att välja på. Jag har nog aldrig varit med om att det har funnits så många bra bilder att välja på. Detta tack vare ett bra samarbete och mycket vilja från alla deltagande ! :D

I've got it.


Makeup, hår & styling: Jag
Foto: Jag

Efter en väldigt snabb procedur så fick jag veta idag att jag fick jobbet. Ringde på torsdagen, åkte dit på en snabb intervju i fredags och fick veta idag att jag fick det. Men för första gången i mitt liv skulle jag ha blivit förvånad om jag inte fick det, det kändes som att det gick väldigt bra när jag var där i fredags så... Det är sällan jag tycker att det känns bra efter intervju, eller rättare sagt så har det aldrig hänt !

Nu ska jag göra mig i ordning för sängen och lägga mig och vila lite. Förutom den jobbiga, äckliga saken i ögat verkar jag nu också ha fått magkatarr igen. Förstår verkligen inte vad det är för fel på min mage. Så fort jag mår dåligt eller är stressad så blir det såhär. Men nu förstår jag inte riktigt vad det kommer ifrån. Oftast brukar jag kunna koppla ihop det med en rad händelser eller känslor, men den här gången måste det antingen komma efter eller också vara något omedvetet. Nog för att det har varit mycket ett par veckor tillbaka nu, men det känns som att det börjar på att lugna ner sig lite grann... Lite jobbigt är det att få världens magvärk när det passar som minst.

Nej, dags för sängen och en bra bok !

Dagens plåtning.

Dagens plåtning gick skitbra ! Isabella försov sig och kom inte förän halv 12, så det blev lite senare än vi tänkt oss. Men det gjorde inget för jag vaknade med känslan i morse av att det här skulle bli bra. Och det blev det ! Alla gjorde ett så jävla bra jobb. Jag är nöjd med sminket och håret, Mats gjorde ett grymt jobb med fotograferingen och Isabella var jätteduktig ! Hoppas verkligen hon vill vara med fler gånger. Nej, det har varit en bra dag helt enkelt.

Nu väntar duschen och sen party med bästaste tjejerna ! :)

One hour to go.



Idag är det plåtning ! Ska bli så roligt. Det var ett tag sen nu, så nu ser jag verkligen fram emot dagen. Och att jag har en ny modell gör såklart det hela lite mer spännande :)
Isabella trillar in här om en timme ungefär och då är det hår & makeup för hela slanten.
Jag själv får vara osminkad & tråkig, fortfarande pga av ögat. Jag hoppas verkligen att det ger med sig lite innan kvällen.

Nej, dags att slänga i sig lite frukost och greja lite innan det är dags ! Mormor tyckte jag skulle bjuda på kaffe & bulle, men jag förklarade för henne att de inte är här för att fika, utan för att jobba :) Dessutom tror jag inte någon av oss kommer kunna koncentrera sig på någon bulle. När det är plåtning är man så inne i det man håller på med att man knappt kan tänka på något annat ! I alla fall jag :)

Dagens makeup - halvt osminkad.



Snart dags för arbetsintervju i Falun ! Och jag måste gå halvt osminkad. Har fått en inflammation i ögat så jag ser ut som crap. Känns inte så lockande att gå osminkad på en arbetsintervju faktiskt. Men en bas, rouge, ifyllda bryn och läppglans fick det bli i alla fall. Ögonen får jag låta bli.

Time to go !

Hudvård...


Idag kom det efterlängtade paketet ifrån Oriflame. Eftersom pure skin har kommit ut med lite nya produkter, och de gamla har fungerat ganska bra på mig, så fick det bli lite tillökning i serien :)
Och sen fick jag även min efterlängtade concealer ! Har använt trion från Mus tidigare, men efter en massa petande med fingrar i den (det är otroligt svårt att låta bli när man har bråttom !) kändes det som att det var dags för en ny. Jag har bytt hudvård och smink för ungefär 2 veckor sedan och satsar på att ha allt naturligt. Jag har haft svårt att hitta en concealer så då fick det bli denna. Så nu är all min hudvård och allt mitt smink naturligt, förutom ögonskuggor, mascara osv.

Lite om de olika produkterna:
Pure skin scrub face wash. Används dagligen och ger en frisk, kylande & fräsch känsla.
Pure skin toner. Tar bort överskott av sebum.
Pure skin shine control cream. Återfuktande kräm som förhindrar glansighet.
Concealer. Trio som neutraliserar blemmor & mörka ringar under ögonen. Lätt och krämig konsistens.

RSS 2.0