Ett tips för sega nagellack.Jag antar att jag inte är den enda som blir lite irriterad när jag ska måla naglarna och inser att nagellacket är alldeles segt, det går inte att applicera utan att det blir klumpigt och fult. Färdigt fär papperskorgen ungefär. Men nu har jag kommit på ett trixs som faktiskt fungerar. Att droppa i någon droppe med nagellacksborttagning gjorde susen ! Så har du ett halvgammalt nagellack där hemma som inte längre fungerar att använda men som du ännu inte tagit steget till att kasta, doppa i någon droppe med nagellacksborttagning, sätt på locket och blanda (ops, ruska aldrig lacket, det gör att det blir luftbubblor i och bidrar till en ojämn och klumpig applicering ! Rulla det istället mellan fingrarna fram och tillbaka). Färdigt att måla !
Som ni ser har jag lila naglar idag. Det var länge sen jag använde det här lacket och det var ytterst lite kvar på botten och klumpigt var det med, men det löste jag alldeles utmärkt med lite nagellacksborttagning ! Färgen är ju alldeles underbar, eller vad säger ni ?  Ingen färg som visas på allt för många naglar denna höst/vinter, inte vad jag har sett i alla fall. Med andra ord, lite unikt i alla fall :)

Kommentarer
Postat av: lisa!

lila är ju höstens färg, så självklart har jag och inhandlat lila nagellack ;)

2009-11-08 @ 18:02:39
URL: http://llisahedman.blogg.se/
Postat av: Anonym

men vi får ju ta ullared när vi kommer hem om ni vill vi kommer ju hem den 4 december ,, om ni vill ha sprit eller nåt så säg till i veckan så jag kan beställa , ja det hade ju varit kul men jag trivs inte så bra med släkten men det hade varit kul att åka med dej å bror allafall.

hoppas ni kan följa med till ullared även om vi ändarde datumet , kram

2009-11-08 @ 18:31:07
URL: http://inteutandinkarlek.blogg.se/
Postat av: linda

det har du rätt i. man ska alltid visa sin kärlek till dom man bryr sig om och älskar. men det var just det där med sånna som ej gör de så är det ju bra men en dag som verkligen är pappornas!! =) vi tänker och tycker lika där siddu =) lust att ses någon dag??kram

2009-11-08 @ 23:11:19
URL: http://holen666.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0