Jag är ett levande bevis.Jag brukar alltid säga att ingenting är omöjligt. Mest för att jag är en envis jävla kämpe som inte ger mig förän jag fått som jag vill ;) Jag lyckas inte alltid, men är fortfarande av åsikten att ingenting är omöjligt så länge man inte ger upp. Det är folks största problem, att man tror att man inte kan lyckas och ger upp innan man ens har försökt på riktigt. Jag är ett levande bevis på att ingenting är omöjligt och att man inte borde ge upp sina drömmar för att man tror att man inte kan lyckas. Man kan, bara man vill !
Jag har kämpat hårt för att komma dit jag är idag. Jag har kämpat för att komma på vad jag vill göra med mitt liv och kämpat för att nå dit. Och jag är så glad att jag inte gav upp och att jag fortfarande tror på mig själv även fast många är negativa till mitt val av utbildning och mål. Det bästa jag gjort i mitt liv hittills är att jag sökte till makeup-artist utbildningen och att jag sökte jobbet (nu släpper jag bomben !) på Makeupstore. Jag hade en klump i magen igår kväll på grund av intervjun och att det inte kändes helt bra. Tänk er att stå så nära drömjobbet och inte få det... Nu kan jag med glädje säga att jag slapp uppleva det, eftersom jag fick jobbet ! :D Jag var så glad efter att de ringt och meddelat detta att jag blev helt knäpp, visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Visste inte vem jag skulle ringa först och berätta för... Vad jag än en gång försöker säga är att ni inte ska ge upp era drömmar om det är något ni verkligen vill. Skit i vad alla andra säger och kämpa, kämpa, kämpa ! Tro på dig själv och ge inte upp !

Kommentarer
Postat av: Matilda

wow :D Jag trodde inte de anställde folk utan Mua utbildning på MUS? Fast du ska ju utbilda dig :) Grattis iallafall! :D

2010-01-20 @ 18:25:02
URL: http://sminkladan.blogg.se/
Postat av: anna

hur sökte du jobbet på mus? ska du börja jobba efter att din utbildnin är klar?

2010-01-20 @ 18:45:43
URL: http://cherrykisses.blogg.se/
Postat av: anna

och ett stort GRATTIS till dej också!!

2010-01-20 @ 18:46:22
URL: http://cherrykisses.blogg.se/
Postat av: Anonym

grattis och lycka till ....

2010-01-21 @ 07:19:13
URL: http://inteutandinkarlek.blogg.se/
Postat av: sanna

grattis :)

2010-01-21 @ 10:47:09
URL: http://sanniezannie.blogg.se/
Postat av: Sandra.Ö

Grattis grattis. Fan vad glad jag är för din skull!! Fan va skoj !!! <3 // Sandra.Ö

2010-01-21 @ 14:48:09
URL: http://Www.Sandra-Ohlin.blogspot.com
Postat av: Anonym

Grattis! :)

2010-01-21 @ 15:53:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0