Foundationtest - Lancome Ideal.Näst ut i foundation-testet är Lancomes Ideal. Den ger ett naturligt och perfekt resultat. Passar utmärkt för den som vill ha lite tunnare bas. Tillsammans med en bra concealer är den kanonbra. Finns att köpa på Kicks för strax över 400 :-.

Har jobbat hela dagen idag igen och dagen har faktiskt gått riktigt fort. Det har flytit på bra. Förutom en liten incident med alla dessa irländare som verkar vara här på besök just nu. Förstår inte vad de gör här ? Tydligen har det varit nå krångel nere på stan igår kväll också. Hmm, ja problem kan de skapa i alla fall verkar det som... De var där igår också och förde liv. Hoppas det lugnar ner sig snart.

Nu är det dags för käk ! Sen kanske det blir en varm dusch, lite peeling och ett brun utan sol-test om ni har tur ;) Jag brukar inte köra på brun utan sol, men denna hemska sommar med enbart moln & regn och jobb, så vad gör man ? Jag får helt enkelt utforska bus-världen lite mer, det är väl det enda positiva med denna svenska sommar ;P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0