Fantasy & slutfotografering.Idag hade vi fantasy-tema i skolan, fy fan vad roligt ! :) Inspirerades lite av ett höstträd på Maria och levde ut i bruna, gula, orangea och röda toner. Det syns inte på bilden men hon har massa färg i pannan också :)
Efter fantasy'n fortsatte vi med makeupen inför slutfotograferingen på söndag. Massa krångel där med modeller. Tur jag har Maria i alla fall ! :) Hon är så snäll som ställer upp så mycket !

Kommentarer
Postat av: Helen

Hej! En fotograf frågade mig om jag ville vara med och sminka till en fotografering.. Men jag kan inte för jag har redan 5 sminkjobb den här och nästa veckan och sen åker jag bort.. så jag sa att jag hade några jag kunde fråga som kanske vill istället för mig.. Och jag vet (vad jag läst i din blogg) att du gillar att vara kreativ och göra nya saker med sminket. Så därför tror jag att det här passar dig! det är en gravid kvinna som ska fotas typ naken.. och makeupartisten + fotografen har fått helt fria händer men det ska vara någonting annorlunda, typ.. vattenfärger, kroppsmålning eller vad som hellst.. Ingenting vanligt bara! Fotografen ( www.westlundsfoto.se ) är duktig, och har fotat till mig förut.. Bra bild till portfolion! Du kan svarar till mig om du är intresserad eller inte så meddelar jag honom :) /Helen

2010-03-24 @ 21:25:12
URL: http://hiilent@hotmail.com
Postat av: helen

hej! Vad bra! :)jag tror det kommer bli jätte roligt, skulle vilja vart med själv! haha

ja, jag tror att det är ganska så snart.. om 2-3 veckor kanske..(ni bestämemr tilslammans)Därför jag fick lov att tacka nej då vi åker om 1,5 vecka..och jag jobbar varje dag fram tills dess.. och vi ska vara bort i en hel månad :) och så länga kan de itne vänta..

jajjamensan, skulle fråga någon annan som jag trodde hade kunskapen till det hära! ..och det tror jag absoolut du har! Han sa att jag skulle lämna hans mailadress så kan du maila honom. han brukar vara snabb på svar :) (first_saint@hotmail.com)... Lycka till! :)

2010-03-25 @ 11:17:13
URL: http://hiilent@hotmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0