Portfoliobild.


Makeup & hår: Erica Erlandsson (jag)
Fotograf: Matilda Fernholm

Här är bilden som ni alla läsare har röstat fram till min portfolio ! Som tur är så har det, ju mer jag tittat på bilderna, blivit min favorit av de tre också. Så bra val av er att rösta fram den :)
Är ni nyfikna på de andra bilderna som för mig var självklart val av portfoliobilder ? Ni ska få se dem imorgon, promise. Då ska jag även sätta mig ned och beställa hem alla portfoliobilder jag samlat på mig.

Kommentarer
Postat av: BEPS

SV: tack :) hihi.



Hm.. jadu.. haha vet inte om du kan något om hudtyper och sånt? men om du vet nått, så har jag iallafall börjat få fet hus i ansiktet på senaste tiden.. tror det är för att jag äter mkt friterat & oljig mat. Måste sluta med det nu känner jag. Och det har även blivit så att jag har fått massa plitar eller pormasker nått mellan dom två iaf. men inga finnar tack o lov. jag brukar inte använda så mycket foundation eller brunkräm o så. bara solpuder o rouge om jag ska ut. Så tänkte om du visste nån bra ansiktskräm eller ansiktsmask som kan hjälpa mig .. =D ?



Och sen även hur man får ögonen att se större ut .. och kanske någon passande sminkning till min nya svarta balklänning :D ? vilken ögonskugg-färg hade du rekomenderat ? =)



Oj nu blev det många frågor på engång haha.. :P men svara när du har tid om du har. Tack på förhand =)!

2010-05-09 @ 00:11:18
URL: http://beps.blogg.se/
Postat av: BEPS

SV: Åhhh ett stort taaaaaack. Förstog exakt va du menade med sminket runt ögat och det. Ja jag hade ändå tänkt o ha lösfransar faktiskt.. =) !



Och de här med huden.. ja använder bara solpuder & rouge från Loréal men det är typ en gång i veckan de händer... Om när jag tar bort sminket använder jag bara vanlig tvål o vatten ? haha.. :P fast för ögon make-upen använder jag sånt vatten som tar bort just mascara o sånt vid ögonen, den är också från loréal tror jag..



Vilka märken är bäst att använda som ansiktskräm o så då?



2010-05-09 @ 10:14:51
URL: http://beps.blogg.se/
Postat av: BEPS

SV: Aaa nu när du säger det så kanske det stämmer haha men jag tänkte aldrig så långt.. Ska in till stan imorgon och köpa allt =D!! Tack så jätte mycket för råden. =D Nu får vi hoppas att det funkar. =P

2010-05-09 @ 11:33:32
URL: http://beps.blogg.se/
Postat av: BEPS

SV: Nee ja vet, det finns ju såå många.. brukade använda ansiktskrämer mera förr men tyckte inte det gjorde nån skillnad så jag slutade.. dumt nog. Men vi får hoppas på att ja hittar nån bra då :) kan ju alltid fråga om tips i affären också.



Tack för att du tog dig tiden att svara mig :D!!

2010-05-09 @ 12:00:37
URL: http://beps.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0