The view from our window.Den här utsikten hade vi från vårat fönster och balkong. Solen gick ner snabbt varje kväll, men någon bild hann man med att ta på solnedgången i alla fall. Varje dag när solen började på att gå ner så gick vi in och duschade i våran kalla och tröga dusch. Kalle svor ett par gånger över att det inte kom något vatten knappt. Man fick vara glad om man lyckades få in lite ljummet vatten och slapp duscha i iskallt. Efter att ha varit i solen hela dagen kändes det ungefär som att bada isvak ;) Men till slut lärde vi oss att om man satt ner och duschade kom det mer varmvatten :)
Jag längtade hem lite när vi var där, jag längtade efter svensk mat - vilket jag nästan alltid gör när jag är utomlands. Det blir så mycket lika mat man äter och inte så stor variation. Men jag skulle göra vad som helst för att få ligga på stranden i värmen igen ! Bara ligga och njuta av det fina vädret, bada i havet och ha det skönt. Vi såg faktiskt några krabbor och fiskar. Inte så populärt hos fröken Erica ! Den första krabban vi såg kröp precis bredvid mig i kanten på havet och såg ut som en luden klump med ben, det var en bäbiskrabba ;P. Den andra såg jag när en tjej gick runt och bar på den, och den var stor - tyckte jag. Kalle tyckte inte den var så stor men jag har aldrig sett en krabba förut och då är typ en 7 cm stor krabba stort ;) Tror ni jag vågade sitta och sola mig i havskanten nå mer efter det ? Knappast :)

Jaha, nu regnar det här hemma igen. Gud vilket trevligt väder vi har under den svenska sommaren ! Det är fan knappt så det är värt att kalla det sommar. Dags att börja kolla på en ny resa till efter jul !

Kommentarer
Postat av: linda - en vimsig mamma

ja enormt skönt är det att fått veta lite mer =) fast det är ju problem med medicinen nu istället så hoppas på att dom löst det tills på måndag!

klart vi ska leka på i lekparken då!! kram

2011-07-29 @ 00:08:31
URL: http://holen666.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0